رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور در لرستان:

وجود ۵ هزار پروژه نیمه‌تمام حوزه آموزش‌وپرورش در انتظار کمک خیران/لرستان از فضاهای آموزشی دانش آموزان استثنایی جا مانده است

مجید قدمی گفت:در کل کشور در حوزه آموزش‌ و پرورش ۵ هزار پروژه نیمه‌تمام وجود دارد که نیازمند کمک خیرین برای تکمیل آن‌ها هستیم.

وجود ۵ هزار پروژه نیمه‌تمام حوزه آموزش‌وپرورش در انتظار کمک خیران/لرستان از فضاهای آموزشی دانش آموزان استثنایی جا مانده استبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، مجید قدمی رئیس سازمان آموزش‌ و پرورش استثنایی کشور صبح سه‌شنبه در بیستمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز لرستان گفت: لرستان مرکز نگهداری کودکان مبتلابه اوتیسم ندارد.

وی افزود: لرستان در زمینهٔ فضاهای آموزشی و پشتیبانی دانش آموزان استثنایی جامانده است و نیاز است که خیرین مدرسه‌ساز در این زمینه همکاری و حمایت ویژه داشته باشند و به این حوزه ورود پیدا کنند.

رئیس سازمان آموزش‌ و پرورش استثنایی کشور ادامه داد: ما علاوه بر بچه‌های معلول دارای کودکان چند معلولیتی هم هستیم که باید فضا و امکانات کافی برای آن‌ها فراهم شود و حضور خیرین مدرسه‌ساز در این زمینه می‌تواند بسیار اثربخش باشد.

قدمی گفت: متأسفانه اکثر معلولان از خانواده‌های کم‌درآمد هستند و برخی هم که خانواده‌های تحصیل‌کرده و توانمند دارند به بیماری‌هایی مانند اوتیسم و ...مبتلا هستند.

وی اضافه کرد: در کل کشور در حوزه آموزش‌ و پرورش ۵ هزار پروژه نیمه‌تمام وجود دارد که نیازمند کمک خیرین برای تکمیل آن‌ها هستیم.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور ادامه داد: در حال حاضر ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور وجود دارد و باوجودی که بودجه آموزش‌وپرورش ۴۰ هزار میلیارد تومان است ۹۸ درصد آن صرف پرداخت حقوق می‌شود.

قدمی گفت: این مسائل ضرورت حضور و همراهی بیش‌ازپیش خیرین را در همه حوزه آموزش‌وپرورش نه‌فقط حوزه مدرسه‌سازی، بیش‌ازپیش می‌کند.

انتهای پیام/ب

صحبت های رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور در لرستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.