به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر ، علی سملیان ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با تبریک فرارسیدن روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی با بیان اینکه ۵۷۴ روستای از ۶۲۳ روستای استان دارای ارتباط تلقن ثابت است اظهار داشت:مابقی روستاهایی استان بوشهر که عدم پوشش تلفن ثابت دارند زیر ۵ خانوار یا خالی از سکنه هستند.
مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان بوشهربا اشاره به اینکه این استان دارای رتبه کشوری در زمینه خرید اینترنتی در روستاها و تعداد ۸۸۰ هزار کاربر اینترنتی است تصریح کرد: ظرفیت پهنای باند استان در حال حاضر ۶۷ Gbps است که بسیار بالاتر از حد مصرفی استان بوده و هیچ گونه محدودیتی برای توسعه آن نیست.
وی از اجرای پروژه ارتباط بر بستر فیبر نوری شهری توسط شرکت مخابرات استان خبر داد و گفت: این پروژه قدم بزرگی در بالا بردن کیفیت ارتباط شهرها است.
سملیان با بیان اینکه سرویس اینترنت در ۴۰۶ روستای استان از محل طرح خدمات اجباری روستایی (USO) وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات راه اندازی شده افزود: ۱۰۵ روستای جدید استان بوشهر امسال به این طرح اضافه میشود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با اشاره به اهمیت کاهش زمان قطعی ارتباطات و پایداری شبکه آن برای کلیه نهادها سازمانها، شرکتها خصوصا در زمان مدیریت بحران از راهاندازی مسیر فیبر پشتیبان کنگان به عسلویه خبر داد و گفت: در آینده نزدیک مسیر فیبر پشتیبان کنگان به جم نیز راه اندازی میشود.
سملیان افزود: با توجه به اینکه پوشش جادهای از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است شرکت مخابرات استان در حال اجرای پروژه فیبر مسیر اهرم به کلمه است که با اجرای این پروژه مشکل افزایش ظرفیت در بخش بوشکان و تنگ ارم مرتفع میشود.
وی با اشاره به ساختار برنامههای تدوین شده بیان کرد: در بخش ارائه تسهیلات مالی به متقاضیان در قالب وام وجوه اداره شده در سال ۹۶ از تعداد ۹ طرح ارسالی به کارگروه کشوری، تعداد ۳ طرح با مبلغ ۸۵۰ میلیون ریال بررسی و تصویب شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر تصریح کرد: در بخش ارائه آموزش و مهارتهای تخصصی مورد نیاز با ایجاد مرکز توانمندسازی کسب و کارهای نوپا و تامین اعتبار از سازمان فناوری اطلاعات کشور نسبت به برگزاری ۶ کارگاه در سال ۹۶ با اعتباری افزون بر ۱۳۰ میلیون ریال اقدام شده است.
سملیان خاطر نشان کرد: دربخش ایجاد و افزایش فرهنگ کارآفرینی در سطح جامعه نیز با همکاری مرکز توانمندسازی کسب و کارهای نوپا، پارک علم و فناوری و دانشگاه خلیج فارس در سال ۹۶ تعداد ۸ پیش رویداد و رویداد کارآفرینی برگزار شد.
وی در خصوص همکاری شرکتهای بزرگ ملی با شرکتهای بومی بیان کرد: سال ۹۴ با توجه به نیاز استان با شرکتهای مختلفی مذاکره صورت گرفت که ماحصل آن تعداد ۱۱ تفاهم نامه با شرکتهای بزرگ ملی است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر از ارائه سرویس نسل سوم و چهارم در تمامی شهرهای استان بوشهر خبر داد و با اشاره به پیشرفت شرکتها و کسب و کارهای اینترنتی اشاره کرد و گفت: تاکنون بیش از ۶۴۰ شغل از همین طریق در استان بوشهرایجاد شده است.
انتهای پیام/م