به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، مهدی حسینی مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان از امروز به مدت یک ماه در استان آغاز شد.
حسینی افزود: ۱۶ تیم ثابت و ۲۰ تیم سیار در سراسر سیستان و بلوچستان در ۲ شیفت کاری از ساعت هشت تا ۲۰ بر بازار عرضه مواد خام دامی نظارت میکنند.
وی ادامه داد: در قالب این طرح ۶۸ بازرس از اماکن زیر پوشش طرح تشدید نظارت بر فرآودههای خام دامی سیستان و بلوچستان شامل کشتارگاههای دام و طیور، سردخانه ها، کارگاههای نگهداری و بسته بندی، مراکز توزیع و عرضه و خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی نظارت میکنند.
وی افزود: دریافت فرآوردههای خام دامی سالم و به مقدار کافی از سیاستهای امنیت غذایی دامپزشکی است که به دلیل حساسیت موضوع در ماه مبارک رمضان به طور ویژه پیگیری میشود.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از شهروندان خواست در هنگام خرید محصولات خام دامی نسبت به بهداشتی بودن و تاریخ مصرف مواد غذایی توجه کنند.
وی خاطر نشان کرد: شهروندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ارائه نظرات، انتقادات و شکایات خود با سامانه ۱۵۱۲ تماس برقرار کنند.
انتهای پیام/ع