نچواک کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمانشاه گفت؛ در
افطار به مصرف وعده سحری به افراد توصیه کردکه از ترکیبات غذایی پروئتین مانند گوشت مرغ ماهی استفاده کنند.
وی افزود: در این وعده از مصرف سبزیجات و میوه جات فراموش نشود.
این
کارشناس تغذیه گفت: هنگام افطار بهتر است مایعات گرم نوشیده شود و از باز کردن روزه با آب سرد و یا نوشابه پرهیز شود.
وی گفت:آب، شیر گرم و یا چای کمرنگ بهترین نوشیدنی برای افطار است؛ و همچنین در فطار از قندهای طبیعی مانند خرما، کشمش و یا عسل استفاده شود.
انتهای پیام/پ
تغذیه مناسب در ماه رمضان