طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ماه مبارک رمضان در حال اجراست.

تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در ماه مبارک رمضانبه گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ عبدالمحمد نجاتی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری از اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی به مناسبت ماه مبارک رمضان در استان خبر داد.

وی گفت: در این طرح، ۹ اکیپ ثابت و ۱۷ اکیپ سیار بازرسی در دو شیفت صبح و عصر، بر مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی مانند قصابی‌ها، فروشگاه‌های مرغ و ماهی، رستوران‌ها و طباخی‎ها، خودرو‌های حمل فرآورده‌های خام دامی و کشتارگاه‌های دام و طیور نظارت دارند.

 نجاتی از مردم خواست: در صورت مشاهده هر گونه تخلف در این زمینه، موارد را با شماره تلفن‌های ۰۳۸۳۳۳۳۹۰۰۸ و ۰۳۸۳۳۳۳۹۰۰۷‌ یا تلفن گویای ۱۵۱۲ گزارش دهند.

انتهای پیام/خ

نظارت‌ دامپزشکی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.