به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، مصطفی شاه حسینی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت : سالانه هزار و 500تن گوشت و 500 تن شتر در استان سمنان تولید میشود.
وی افزود : در محدوده پرورش شتر که نوار جنوبی استان سمنان است ، 14هزار نفر شتر نگهداری می شود .
به گفته شاه حسینی، پراکنش شتر در سمنان، دامغان و شاهرود است و بیشترین شترهای این استان شامل هشت هزار نفر شتر در منطقه طرود و خارتوران شاهرود نگهداری می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه خواص درمانی پشم شتر در تولید صنایع دستی ، انواع منسوجات و پوشاک استفاده میشود تصریح کرد : شترهای استان عموماٌ از نژاد گوشتی و پشمی و هدف از نگهداری آنها تولید گوشت است.
انتهای پیام / گ