به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛ در این طرح که از ابتدای ماه مبارک رمضان شروع و تا پایان این ماه ادامه دارد بر نحوه عرضه و کیفیت فرآورده های غذایی قابل عرضه در رستورانها ،فروشگاه های کوچک و بزرگ و شیرینی فروشی های استان نظارت می شود.
معاون فنی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گفت :بیش از 20 بازرس با کمک بازرسانی از شرکتهای بخش خصوصی دارای مجوز از این اداره ،نحوه عرضه 15 قلم کالای مورد نیاز وپرمصرف مردم در این ماه از جمله چای ،شکر ،قند ،روغن ،پنیر ،کره ،زولبیا و بامیه ،کشک مایع ،شیر، زعفران ،پیاز و سیر سرخ شده را کنترل و نظارت می کنند.
موسویان با بیان اینکه در این طرح با تخلفاتی همچون نداشتن نشان استاندارد و یا جعل آن برخورد می شود افزود :متخلفان با تشکیل پرونده به تعزیرات حکومتی معرفی می شوند.
وی گفت :مردم می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف علاوه بر مراجعه حضوری به این اداره شکایات خود را با شماره تلفن 1517 و یا از طریق سامانه پیامکی 10001517 گزارش دهند.
انتهای پیام/غ