به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ به مناسبت هفته خوابگاههای دانشجویی، جشنواره پخت غذاهای سنتی و محلی با عنوان دیگ و دیگ بَر و با رقابت شش گروه دانشجویی در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
در پایان، به سه گروه برتر از نظر طعم و تزئین غذا و نحوه سفره آرایی جوایز نقدی اهدا گردید.
ایجاد شور و نشاط و معرفی بهتر غذاهای محلی و سنتی استان چهارمحال و بختیاری از اهداف برپایی این جشنواره بود.
۲۵ تا ۳۱ اردیبهشت به عنوان «هفته خوابگاههای دانشجویی» نامگذاری شده است.
دانشگاه شهرکرد در غرب این شهر (مرکز استان چهارمحال و بختیاری) و کیلومتر ۲ جاده سامان، در ابتدای بلوار رهبر قرار دارد.
انتهای پیام/ن