لشکر بلوکی کارشناس تغذیه گلستانی در گفتگو با خبرنگار
گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ گفت: هنگام
افطار با یک لیوان آب جوش، چای و یا دم نوش روزه خود را باز کنند و مصرف چند خرما، نان پنیر و سبزی از جمله مواردی است که باید رعایت شود.
وی ادامه داد:
روزه داران فرنی، سوپ و یا آش را برای وعده شام استفاده و بین افطار و شام میوه و سبزیجات مصرف کنند.
لشکر بلوکی گفت: زمان سحر نیز برنج را به همراه حبوبات و یا یک تکه گوشت مصرف کنند و با نوشیدنیهای گرم مانند آب جوش، چای و دمنوش سحری خود را به پایان برسانند.
وی افزود: مصرف مکمل آهن، اسید فولیک و ویتامین دی در پایان شب برای کسانی که درس میخوانند الزامی است و بهترین زمان درس خواندن نیز اوایل صبح است.
لشکربلوکی گفت: روزه در
ماه مبارک رمضان باعث کاهش وزن، کاهش بیماری و کاهش سطوح چربی موجود در خون میشود و بیماریهای قلبی و عروقی با روزه داری مناسب میتولاند کنترل شود.
وی افزود: افراد دیابتی نیز میتوانند در این ایام با مصرف داروها و رژیم مناسب، روزه بگیرند.
انتهای پیام/م
تغذیه درست روزه داران در ماه مبارک رمضان ، رعایت شود