به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،دکتر محمد هادی مدقق رییس بیمارستان فوق تخصصی جراحی عروق علوی گفت: بیماران مرتبط از 6 استان مجاور به این مرکز از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارجاع میشوند بنابراین براساس چشم انداز ترسیم شده، این بیمارستان باید به عنوان قطب منطقهای و شناخته شده بین المللی تبدیل شود.
وی افزود: در این بیمارستان بخش جراحی عروق از بخش دیالیز و مراقبتهای ویژه اختصاصی خود بهره میبرد و پیشبینی میشود که بخش آنژیوگرافی و امکانات پمپ قلبی ریوی که از وسایل مورد نیاز برای عملهای پیشرفته این رشته است امسال در این بیمارستان راه اندازی شود.
رییس بیمارستان فوق تخصصی جراحی عروق علوی گفت: با وجود شرایط موجود تعداد عملهای جراحی در این رشته در مقایسه با بیمارستان امام رضا (ع) به دو برابر افزایش یافته است و انتظار میرود این افزایش در سال آینده به 3 برابر افزایش یابد.
دکتر مدقق افزود: ارائه خدمات تشخیص درمانی مرتبط با بیماریهای جراحی عروق با استفاده از آخرین فناوری و دانش روز دنیا، پاسخگویی به نیاز تخصصی شرق کشور در برخورداری از خدمات فوق تخصصی جراحی عروق، ارائه خدمات با کیفیت با حداقل عوارض و مرگ و میر، ایجاد قطب کشوری جراحی عروق، معرفی بیمارستان به عنوانی مرکز شناخته شده در سطح بین المللی، ایجاد قطب گردشگری سلامت در حوزه جراحی عروق و ارائه خدمات آموزشی تامین نیروهای متخصص در سطوح مختلف در سطح کشور برخی از برنامههای پیش بینی شده بیمارستان علوی است.
وی ادامه داد: ایجاد آگاهی عمومی مطلوب و کافی از دانش جراحی عروق، بیماریهای مرتبط آن مبتنی بر آموزش عمومی و ارتباطات رسانه ای، جلوگیری از صدمات ناشی از بیماریهای عروق در جامعه و ارائه خدمات رایگان به بیماران آسیب پذیر و قشر محروم نیز چشم انداز بیمارستان علوی است.
رییس بیمارستان فوق تخصصی جراحی عروق علوی افزود:با نوجه به این که دانشگاه علوم پزشکی مشهد تا سال 1379 بدون بخش جراحی عروق بود در این سال بخش فوق تخصصی جراحی عروق در بیمارستان امام رضا (ع) با 18 تخت تاسیس و با توسعه به 40 تخت، واحد آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی نیز به آن افزوده شد.
دکتر مدقق گفت: پس از مدتی نیز این بخش به عنوان یکی از سه بخش بزرگ آموزش جراحی عروق در سطح فوق تخصصی در ایران مورد تصویب قرار گرفت.
انتهای پیام// ج.ر