رحیمی مدیر عامل شرکت غله و بازرگانی منطقه 9 کشور در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، گفت: مبارزه با آفت سن گندم از اهمیت فراوانی برخوردار است آفت سن به دلیل اینکه مواد مغذی درون دانه گندم را مصرف می کند و آنزیم های شیمیایی به جا می گذارد گندم را به مواد مخربی تبدیل می کند که در تولید آرد تاثیر گذار است و بو و مزه نان را نیز تغییر می دهد.
وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی موضوع مبارزه با سن گندم را پیگیری می کند و کشاورزان نیز باید با کمک کارشناسان آنوزش نسبت به سمپاشی مزارع خود اقدام کنند.
رحیمی بیان کرد:سمپاشی مزارع گندم باید همه گیر و توسط همه کشاورزان انجام شود چرا که اگر یک کشاورز زمین خود را سمپاشی کند و کشاورز دیگر اقدام نکند بی اثر خواهد بود و مزارع هم جوار باید همه اقدام به سمپاشی کنند.
وی گفت: آفت سن گندم به کشاورزان خسارت زیادی وارد می کند و موجب کاهش وزن گندم و بی کیفیتی آن می شود .
رحیمی افزود:هزینه سمپاشی مزارع گندم در مقایسه خسارت فراوانی که آفت سن به مزارع می زند ناچیز است و کشاورزان با یک مبارزه ساده می توانند از خسارت فراوانی جلوگیری کنند.
انتهای پیام/ز