ستاری گفت: دولت بايد اعطاى مجوز به شركت‌هاى دانش بنيان را تسهيل و سخت گيرى‌ها در محيط كسب و کار را كم كند.
 
به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سورنا ستارى معاون علمى و فناورى رياست جمهورى در حاشيه بازديد از شركت استارتاپى در جمع خبرنگاران گفت: بسيارى از جوانان ما در اتاق‌هاى كوچک ميلياردها تومان درآمد دارند و ارزش برخى از اين شركت ها ١٠ ها ميليارد تومان است.

وى ادامه داد: در اين شركت دانش بنيان ١٧٠ نفر مشغول به كار هستند و مهمترين موضوع در مورد اين شركت دانش بنيان ابتكار و نوآورى است كه در طول ٢ سال گذشته داشته‌اند و توانسته‌اند از يک زيرپله تبديل به قدرتى در فضاى مجازى شوند.

ستارى با اشاره به اينكه امسال بحث شركت‌هاى دانش بنيان در حوزه مديا مورد توجه قرار گرفته‌اند، افزود: شركت‌هاى دانش بنيان در اين حوزه زمان نياز دارند تا رشد و توسعه پيدا كنند و به جرمى برسند.

معاون علمى و فناورى رياست جمهورى عنوان كرد: این شركت ها الگويى براى شركت ها و جوانانى هستند كه مى‌خواهند در اين حوزه فعاليت كنند، ببينيد چطور اين شركت از يک ميز توانسته به جايى برسد كه ١٠ ها ميليارد فروش داشته باشد.

ستارى با تاكيد بر اينكه دولت بايد محيط كسب و كار را براى شركت هاى دانش بنيان فراهم كند، افزود: زمانى در اين كشور ٤٠ تا ٥٠ فيلم سينمايى ساخته مى شد اما اكنون كارهاى بزرگى در فضاى مجازى انجام مى‌شود و يک سايت فيلم در هر ٦ ثانيه يک محتوا منتشر مى‌كند.

دولت باید سخت‌گیری‌های ارائه مجوز به شرکت‌های دانش بنیان را کم کند

وى ادامه داد: دولت بايد اعطاى مجوز به شركت‌هاى دانش بنيان را تسهيل و سخت گيرى‌ها در محيط كسب و کار را كم كند البته در اين زمينه بايد فرهنگ عمومى هم اصلاح شود.

معاون علمى فناورى رياست جمهورى با بيان اينكه در قالب حمايت از شركت‌هاى دانش بنيان بيش از ١٥٠ خدمت داريم، گفت: يكى از خدمت ها به شركت هاى دانش بنيان حمايت مالى است.

ستارى با تاكيد بر اينكه شركت هاى دانش بنيان و استارتاپ ها نبايد به سمت  دریافت وام دولتى بروند، عنوان كرد: آنچه موجب مى‌شود محيط كسب و کار توسعه پيدا كند، دادن وام به استارتاپ‌ها نيست بلكه بايد در اين حوزه سرمايه گذارى بخش خصوصى را داشته باشيم.

وى بيان كرد: ما در هر یک از بخش‌هاى دانش بنيان ضوابطى براى پذيرش داريم، برخى شركت‌هاى دانش بنيان فوق پيشرفته و برخى شركت‌ها خلاق هستند.

معاون علمى فناورى رياست جمهورى تصريح كرد: ستاد فناورى نرم و هويت سازى در معاونت علمى امور مربوط به شركت‌هاى دانش بنيان در حوزه مديا را مديريت مى‌كند و برخى شركت هاى در اين حوزه قابليت دانش بنيان شدن را دارند.

 ٣٠ ميليارد تومان درآمد ساليانه دیرین دیرین/  ٣٥٠ ميليارد تومان قیمت برند این شرکت

محمد ابوالحسنى مديرعامل شركت دانش بنيان ديرين ديرين در حاشيه بازديد سورنا ستارى از اين شركت گفت: مهمترين كمک معاونت علمى رياست جمهورى به ما اين بوده است كه توانسته فرهنگ اقتصاد دانش بنيان را بين مردم نهادينه كند.

وى ادامه داد: ما هيچ كمک مالى از معاونت علمى رياست جمهورى دريافت نكرده‌ايم اما همين كه موانع را از سر راه ما برداشتند كمک بزرگى بود.
مديرعامل شركت دانش بنيان اظهار كرد: ١٧٠ نفر در اين شركت دانش بنيان فعاليت مى‌كنند و هر كليپ ما در فضاى مجازى ٧ تا ٨ ميليون بازديد دارد و ٧٠ تا ٨٠ درصد مردم آن را مى شناسند.
وى يادآور شد: شركت دانش بنيان ما ساليانه ٣٠ ميليارد تومان درآمد دارد و پس از گذشت ٢ سال ارزش اين برند به ٣٥٠ ميليارد تومان رسيده است.

انتهاى پيام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
$
۱۰:۳۲ ۰۳ خرداد ۱۳۹۷
ما هم یک شرکت دانش بنیان داریم کار می کنیم شرکت برترم شده فروشش هم بیشتر از 30 میلیارد در سال هست
حالا فکر می کنید سودشو می یاد می ده به ما
طرف خیلی لطف می کنه بهمون قانون کار می ده ماهی 1 میلیون و 200 برای روزی 9-10 ساعت کار با مدرک دکترا برق
اینم الان 30 میلیارد رو می زاره تو جیبش ته تهش به اون 170 تا 10-20 تاشون که اصلی هستند ماهی 7-8 تومن حقوق بده بقیه رو مطمئنم بیشتر از 2 میلیون نمی ده بهشون
Germany
ناشناس
۰۶:۵۳ ۰۳ خرداد ۱۳۹۷
باید بستر حمایتی برای نخبگان مهیا شه
Iran (Islamic Republic of)
ش ه
۲۲:۵۸ ۰۲ خرداد ۱۳۹۷
با سلام و عرض ادب خدمت دکتر ستاری. بعد از سالیان متمادی ، شاهد فعالیت یک مدیر پرتلاش و دلسوز و صادق شدم. انشاالله موفق و پیروز باشید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۵ ۰۲ خرداد ۱۳۹۷
چه شد ؟
آخرین اخبار