به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ،عادل خورشیدی مدیرجهادکشاورزی شهرستان بستک گفت: قارچهای خوراکی در واحدهای زیرنظارت این مدیریت سالم هستند.
وی افزود: قارچهای خوراکی زیر نظر این مدیریت به صورت کاملا بهداشتی و در محیطی پاستوریزه و عاری از هرگونه آلودگی تولید میشود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان بستک گفت: کمپوستهای تهیه شده در این واحدها کاملاً بهداشتی بوده و از مراکز معتبر در داخل کشور خریداری میشود.
عادل خورشیدی افزود: این قارچها در مراکز تحقیقاتی تولید شده و احتمال سمی بودن آن صفر است.
وی گفت: مصرف قارچ خوراکی تولید شده از واحدهای مذکور هیچگونه محدودیتی ندارد و هیچ مشکلی مصرف کنندگان را تهدید نمیکند.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان بستک با تاکید بر اینکه مردم به شایعات فضای مجازی توجه نکنند، افزود: سودجویان اهداف شومی برای ضربه زدن و نابودی واحدهای فعال تولید قارچ خوراکی را دنبال میکنند.
خورشیدی گفت: انواع قارچ سمی در طبیعت، جنگلها و باغات و اراضی کشاورزی بصورت خودرو رشد میکند.
وی افزود: شناسایی قارچ سمی از روی ظاهرشان بسیار مشکل و بروز مسمویت فقط از طریق قارچهای رشد کرده در طبیعت امکان پذیر است.
انتهای پیام/ر