حمید قبادی مدیر کارگروه ساماندهی مد و لباس، در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره بخش عفاف و حجاب نمایشگاه قرآن کریم اظهار کرد: همزمان با بیست و ششمین دوره از نمایشگاه قرآن، بخش عفاف و حجاب هم کار خودش را آغاز کرد. با توجه به استقبال تولیدکنندگان برای حضور در نمایشگاه، بنا بود فضای بیشتری به بخش عفاف و حجاب در مصلی داده شود، اما این امر میسر نشد و فقط رواق شرقی مصلی را به این بخش اختصاص دادند. به همین دلیل مجبور شدیم تنها ۱۳۵ غرفه را در این دوره داشته باشیم.
وی ادامه داد: محدودیت فضایی که امسال در بخش عفاف و حجاب نمایشگاه وجود داشت، به دلیل ساخت و ساز مصلی است؛ اما در مقابل شرکت کنندگان بسیاری متقاضی حضور در این دوره از نمایشگاه بودند. به هر حال سعی شده تا کیفیت تولیدات را بالا ببریم و غرفه تولیدکنندههای مطرح در حوزه کیفیت را در بخشهای اصلی نمایشگاه جانمایی کنیم. همچنین فضای بیشتری را هم در اختیارشان گذاشتیم.
قبادی با اشاره به کنترل قیمتها در این دوره بیان کرد: کمیته ارزیابی قیمتها از سوی صنف مد و لباس در مجموعه فعال هستند و روی قیمتهای درج شده نظارت دارند و چنانچه مردم موردی را مشاهده کردند، با مراجعه به ستاد اجرایی بخش عفاف و حجاب، شکایت خود را اعلام کنند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه چرا بیشتر پارچههای چادر مشکی در این نمایشگاه غیر ایرانی به خصوص چینی هستند، عنوان کرد: مصرف چادر مشکی در ایران حجم بالایی دارد و کارخانه چادر مشکی که در همین نمایشگاه معرفی شد و امسال هم یکی از بهترین بخشها را به او اختصاص دادیم، در بهترین شرایط ۱۰ درصد از نیاز جامعه را رفع میکند؛ البته امسال هم قرار است دومین کارخانه چادر مشکی را معرفی کنیم، اما این کارخانه هم تامین کننده بین ۱۰ تا ۱۵ درصد مصرف جامعه خواهد بود. در حالی که ما با ایده آل دست کم ۸۵ درصد فاصله داریم و طبیعی است که تا وقتی به ایده آل نرسیم، پارچههای چادر مشکی عموماً غیر ایرانی خواهد بود.
قبادی افزود: این موضوع تلاش همه جانبه دستگاهها را میطلبد که کارخانههایی را که موجود است، حمایت کنند تا بتوانند حجم بالای چادر مشکی در ایران را تامین کنند. خوشبختانه بخش عفاف و حجاب نمایشگاه قرآن ظرفیت خوبی برای معرفی همین تعداد محدود کارخانه پارچههای مشکی است.
وی درباره بخشهای مختلف نمایشگاه نیز گفت: تولیدکنندگان در ۴ بخش فعالیت میکنند؛ بخش اول فعالان تولید در عرصه حجاب و عفاف هستند. در همین بخش بزرگترین کارخانه تولید چادر مشکی را داریم که اقدام به عرضه چادر مشکی ایرانی میکند. بخش دوم، بخش لباسهای اسلامی و پوشیده است. در واقع لباسها در عین حال که کاملا پوشیده است، دارای طراحی و تنوع هستند. بخش سوم پوشش سر انواع شال و روسری را داریم که حدود ۴۰ غرفه برایشان در نظر گرفتیم.
قبادی خاطرنشان کرد: در کنار همه اینها بخش تبلیغی و ترویجی را خواهیم داشت که خود آن شامل چند بخش میشود. حدود ده نشست تخصصی که اطلاع رسانی و ثبت نام میشود، برگزار خواهیم کرد. همچنین کارگاههای آموزشی طراحی لباس و حجاب را داریم و به برگزیدگان جوایزی داده میشود. دوخت رایگان هم همچون سالهای گذشته به قوت خودش باقی است. همزمان با این رویدادها، اختتامیه کنگره ملی شعر عفاف و حجاب را هم خواهیم داشت.
انتهای پیام/