![۷ توصیه برای پیشگیری از تب دنگی](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/4/20/19557265_739.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، دکتر منصور موسوی نسب، رئيس دامپزشکی کلانشهر اهواز با بیان اینکه رستوران ها و مراکز عرضه فرآورده های خام دامی زیر ذره بین کارشناسان دامپزشکی هستند، بیان داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون در این زمینه 14 واحد متخلف به دلیل رعایت نکردن ضوابط بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع داده شدند.
وی در ادامه افزود: کارشناسان اداره دامپزشکی اهواز تمام واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی اعم از مراکز عرضه مرغ و ماهی، قصابی ها، رستوران ها، شرکت های بسته بندی و کشتارگاه ها را به صورت روزانه مورد بازرسی قرار می دهند.
دکتر موسوی نسب گفت: از شهروندان می خواهیم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، در مراکز عرضه کننده محصولات دامی مراتب را برای پیگیری به دامپزشکی اطلاع دهند.
انتهای پیام/گ