به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛هلو و شلیل از میوههای تابستانی پرخاصیت هستند که کم کم فصلشان فرا میرسد. اگر میخواهید از خواص بی نظیر آنها در فصلهای دیگر هم بهره ببرید مربای هلو و شلیل را تهیه کنید.
مواد لازم:
هلو زعفرانی: 500 گرم
شلیل (شبرنگ): 500 گرم
شکر: 1 کیلو
آب: 1 پیمانه
پرک بادام: به مقدار لازم
دانه های هل: به مقدار لازم
زعفران: چند پر
1. شکر را به همراه آب درون قابلمه لعابی ریخته و روی شعله ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم شکر حل شود و شربت بجوشد. باید شربت به قوام کامل برسد.
2. شلیل و هلوها را با سلیقه دلخواه برش زده و بعد از قوام آمدن شربت، به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا میوه ها بپزد ولی له نشود.
3. در این مرحله پرک بادام، دانه های هل و زعفران را اضافه می کنیم و بعد از چند جوش قابلمه را از روی شعله بر می داریم و اجازه می دهیم مربا درون قابلمه خنک شود. سپس در شیشه مورد نظر خالی می کنیم.
بیشتر بخوانید:دستور پخت مربا توت فرنگی
نکته:
1. برای اینکه مربا شکرک نزند باید دقت کنید که بعد از جوش آمدن شربت به هیچ عنوان آن را هم نزنید و اجازه دهید خوب قوام بیاید. چون بعد از اضافه کردن میوه ها به علت وجود آب درون میوه کمی شربت رقیق خواهدشد.
2. می توانید از خلال بادام به جای پرک استفاده کنید.
3. اسانس این مربا به سلیقه شماست. می توانید از وانیل هم استفاده کنید.
4. برای جلوگیری از کپک مربا، حتما شیشه را استریل کنید.
5. اگر شربت خوب بجوشد و قوام بیاید نیاز به آبلیمو برای جلوگیری از کپک نداریم. اما اگر خواستید برای اطمینان اضافه کنید، یک دوم قاشق چای جوری آبلیموی تازه کافی است.
6. هلو و شلیل را بعد از جدا کردن از هسته وزن می کنیم.
منبع:ماهنامه کیک و شیرینی
انتهای پیام/