سید علی موسوی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، با اشاره به عوامل تهدیدکننده امنیت و سلامت اجتماعی از دید بهزیستی شهرضا اظهار کرد: افزایش فقر، بیکاری، رباخواری، ریاکاری، کمبود آموزش و آگاهسازی خانوادهها، نبود وحدت رویه دستگاههای ذیربط مسایل اجتماعی در سیاستگذاریها و برنامهریزی و عمل از عوامل تهدید کننده امنیت و سلامت اجتماعی شهرستان شهرضا است.
وی افزود: بیتوجهی به نیازهای اقتصادی، آموزشی و فرهنگی، ورزشی، تفریحی و بهداشتی محلات فقیرنشین، کمتوجهی به نشاط اجتماعی و موانع آن، آسیبها و انحرافات اجتماعی از دیگر عوامل جدی تهدید کننده امنیت و سلامت اجتماعی هستند.
رئیس اداره بهزیستی شهرضا با اشاره به فعالیتهای بهزیستی شهرضا در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی گفت: آموزشهای خانواده، فرزندپروری و مهارتهای زندگی، پیش از ازدواج، شاد زیستن و آموزش سواد رسانهای در سطح شهر و محلات شهرستان شهرضا انجام شده است.
وی با اشاره به فعالیتهای اورژانس اجتماعی شهرضا خاطرنشان کرد: اورژانس اجتماعی از سال1378 توسط دفتر امور آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در همه مراکز استانهای کشور و در شهرضا نیز در نیمه دوم سال 1388 فعالیت خود را آغاز کرد.
موسوی با اشاره به نوع فعالیتها و خدمات اورژانس اجتماعی، عنوان کرد: در این مرکز خدمات مددکاری اجتماعی و روانشناسی به صورت رایگان به افراد مشمول خدمات مرکز مانند زوجین متقاضی طلاق و افراد دارای اختلاف خانوادگی حاد، زنان و دختران در معرض آسیب اجتماعی یا آسیب دیده اجتماعی، افرادی که قصد خودکشی دارند یا اقدام به خودکشی کردهاند، ارایه میشود.
وی ادامه داد: کودکان خیابانی و کار، همسران آزار دیده، کودکان آزار دیده، مبتلایان به اختلال هویت جنسی( T.S. )، دختران و پسران فراری از منزل و سایر افرادی که در شرایط بحرانی قرار دارند، اورژانس اجتماعی شهرضا به آنها ارایه خدمات میدهد.
رئیس اداره بهزیستی شهرضا با بیان اینکه در سال 1396 تعداد 15 هزار و 72 نفر شامل 894 زن و 610 مرد در مرکز اورژانس اجتماعی شهرضا پذیرش و 7 هزار و یک خدمت تخصصی در جهت رفع مشکلات خانوادگی به این افراد داده شده است.
وی با اشاره به برنامههای در دست اقدام اداره بهزیستی شهرضا در سال 97، عنوان کرد: اجرای آزمایشی طرح مشاوره ژنتیک پیش از ازدواج به منظور پیشگیری از معلولیتها و کیفیتبخشی به خدمات مراکز و نظارت بیشتر بر کار مراکز از جمله برنامههای امسال خواهد بود.
موسوی با اشاره به راهاندازی مرکز خدماترسانی به کودکان طیف اوتیسم در شهرستان شهرضا، گفت: با شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم میتوان از مشکلات موجود بین این بیماران جلوگیری کرد.
وی خاطرنشان کرد: افتتاح یک مرکز اقامتی میان مدت معتادین و فعالیتهای گسترده گروههای همیاران سلامت روان در امر آگاهسازی جامعه به وسیله آموزش اقشار مختلف مردم در 20 محله شهرستان به منظور پیشگیری از اعتیاد، طلاق و سایر آسیبهای اجتماعی از دیگر برنامههای اداره بهزیستی شهرضا در سال 97 است.
انتهای پیام/م