به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ نان برنجی یکی از سوغات های اصلی شهر کرمانشاه است که قدمت و پیشینه نان برنجی در کرمانشاه به 180سال پیش و زمان حکومت قاجار باز می گردد که راه جاده ابریشم بوده است و راه عبور عتبات عالیات که مردم این محصول را چون خشک بوده و این شیرینی به علت مواد مقوی که داشته توانسته به عنوان توشه خوب سفر باشد.
در حرفه این شیرینی خوشمزه پیشکسوتان زیادی در این عرصه فعالیت دارند که یکی از پیشکسوتان نان برنجی پزی کرمانشاه می توان به اقای نوری اشاره کرد که نسل در نسل این حرفه چرخیده تا اقای نوری این حرفه را دردست گرفته است .
اقای نوری متولد 1342 در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه از آغاز فعالیت خود این چنین می گوید : از بچگی وقتی وارد عرصه این کار شدم و اکنون 4 کارگاه نان برنجی پزی راه اندازی کردم که به صورت مستمر 20 نفر در این کارگاه فعالیت می کنند .
وی گفت :برای پخت این شیرینی خوشمزه ابتدا آرد برنج را از الک رد کرده و با روغن مخلوط کنید.و همراه با سفیده و زرده تخممرغ را با زعفران هل روغن حیوانی به مواد افزوده و خوب ورز دهید تا خمیری لطیف حاصل شود. سینی فر را چرب کنید و از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید و در سینی بچینید و در فر بگذارید .
وی به جوانان توصیه داشت: منتظر معجزه نباشند خودتان معجزه کنید خود معجزه کردن سختی دارد اما بلاخره اجر را میدهد من خودم موقع که این کار را شروع زدم درس نخواندم و با برادرانم شریک شدم و این کار اولش خیلی سخت بود ولی خدای شکر الان کارم را دوست دارم.
انتهای پیام/ز