حکیمی پور گفت: باتوجه به عملکرد ضعیف دو سال گذشته فراکسیون امید، برخی از افراد به صفت فردی فعالیت های مناسبی را انجام داده اند.
احمد حکیمی پور دبیرکل حزب اراده ملت در گفت و گو با
خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره احتمال حضور رئیس فراکسیون امید برای انتخابات ریاست مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مهم نیست چه کسی عنوان ریاست مجلس را یدک بکشد آقای عارف باید در مجلس حضو زنده و پویا داشته باشد. فراکسیون امید نیز باید در انتخابات درون مجلسی حضور فعال داشته باشند.
وی افزود: فراکسیون امید همچنین نباید از تلاش و لابی در جهت انتخابات مجلس فرو بگذارد چراکه مهم نفس رقابت و حضور فراکسیون در مجلس است که باعث توجیه رقابت میشود.
تعامل بین قوه مقتته و مجریه به نفع کشور است
دبیرکل حزب اراده ملت ایران در پاسخ به این سوال که از بین عارف و لاریجانی ریاست چه کسی میتواند به دولت روحانی کمک کند، گفت: تعامل بین قوه مقننه و مجریه به نفع کشور است. کلیت و جهت گیری مجلس فعلی همراهی و کمک به دولت است.هرکدام از این آقایان به عنوان رئیس مجلس انتخاب شوند، هیچ فرقی در اصل ماجر یعنی کمک به دولت ندارد. شاید آنها در طریقه کمک کردن به دولت تفاوتهایی بایک دیگر داشته باشند و هیچ یک از این آقایان با دولت مقابله نمیکنند.
فراکسیون امید در حد انتظار ظاهر نشده است
وی درخصوص عملکرد فراکسیون امید با توجه به انتقادهای وارده به آن در دو سال اول مجلس دهم گفت: فراکسیون امید در دوسال باقی مانده باید در پوزیشن یک فراکسیون پارلمانی حضور داشته باشد. فراکسیون امید در دو سال گذشته در حد و نامی که از آن انتظار میرفت ظاهر نشده است و عملکرد فراکسیونی بیشتر دید شخصی بوده تا اینکه برجسته باشد.
اطلاح طلبان در مجلس رفتار شخصی را بر فراکسیون ترجیح دادند
عضو سابق شورای شهر تهران تصریح کرد: افرادی که در مجلس نظیر اصلاح طلب و لیست امیدی حضور داشتند رفتار شخصی را بر رفتار فراکسیونی ترجیح داده اند. در صورتی که رفتار فراکسیونی است که به تحکیم نظام پارلمانی و حکمرانی حزبی کمک میکند.
فراکسیون امید در 2 سال گذشته ضعیف عملکرده است
به گفته حکیمی پور، فراکسیون امید در دوسالی که گذشت در اشل فراکسیون ضعیف عمل کرده است. منتهی بعضی افراد فراکسیون به صفت فردی فعالیتهای خوبی را انجام داده اند. اما انتظار میرود فراکسیونها فعالیتهای جمعی از خودشان بروز دهند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: فراکسیونها در تمام ادوار مجلس از اقلیت تا اکثریت کارهای ویژهای نظیر پویایی و تضارب آرا، پخته شدن مباحث داخلی، مخصوصا در طرحها و لوایح مهم و رقابتهای درون پارلمانی را شامل میشوند. اینها به پویایی و تحکیم نظام پارلمانی کشور کمک شایانی میکند.
گفتنی است؛ در روزهای اخیر شاهد برخی انتقادات و هجمه ها علیه محمد رضا عارف به عنوان رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی از سوی برخی از شخصیت ها و چهره های اصلاح طلب و کارگزاران در فضای رسانه بودیم. این شخصیت ها بر این باور بودند که عملکرد فراکسیون امید در مجلس و کمکاری عارف بهعنوان رئیس فراکسیون نهتنها آرای عارف بلکه آرای دیگر اصلاحطلبان را نیز تهدید میکند.
انتهای پیام/