به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محسن ورجاوند، رییس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول به تعطیلی و پلمپ 2 واحد تهیه غذای بیرون بر اشاره و دلیل این واحدها را استفاده از گوشت مصرفی نامناسب در تهیه غذاها عنوان کرد.
وی با بیان اینکه کارشناسان دامپزشکی از تمامی رستوران، کبابی ها و آشپزخانه های بیرون بر به صورت ادواری بازدید می کنند، اذعان داشت: در صورت غیر بهداشتی بودن محل کار و استفاده نکردن از فرآورده های خام دامی بهداشتی و با کیفیت با متخلفان بصورت جدی و قانونی برخورد می شود.
ورجاوند بر تهیه اقلام مصرفی از اماکن مجاز و تحت نظارت دامپزشکی توسط واحدهای صنفی مذکور تاکید و تصریح کرد: باید قبل از پخت از سلامت محصولات اطمینان حاصل کرد، ضمن اینکه از انجماد غیر اصولی گوشت های تازه خودداری نمایند.
انتهای پیام/گ