به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بنا بر آخرین آمار منتشره از سوی بانک مرکزی در زمینه متوسط قیمت فروش یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی در ۲۲ منطقه تهران طی بازه زمانی اردیبهشت ماه متوسط قیمت هر متر مربع ۵۹ هزار و ۷۸۹ هزار ریال و تعداد معاملات ۱۹ هزار و ۱۰۷ فقره محاسبه شده است.
در این میان بیشترین معاملات در منطقه ۵ با ۲ هزار و ۴۴۷ فقره معامله و با متوسط قیمت ۷۷ هزار و ۸۱ هزار ریال، منطقه ۴ شهری با هزار و ۶۹۵ فقره معامله و میانگین قیمت ۶۶ هزار و ۲۳۱ هزار ریال و منطقه ۲ شهری با هزار و ۵۱۶ فقره معامله و میانگین قیمت ۹۷ هزار و ۵۱۷ هزار ریال ثبت شده است.
بنا بر این آمار کمترین معاملات در منطقه ۱۹ با ۱۲۳ فقره معامله و متوسط قیمت ۳۲ هزار و ۴۸۲ هزار ریال، پس از آن منطقه ۲۲ با ۱۹۰ فقره معامله و متوسط قیمت ۵۷ هزار و ۳۴۴ هزار ریال و منطقه ۲۱ با ۲۹۸ فقره معامله با ۴۴ هزار و ۴۹۵ هزار ریال گزارش شده است.
بیشتر بخوانید: چه خانههایی در بازار مسکن مشتری بیشتری دارند؟ +جدول
بر اساس قیمت منطقه ۱ متوسط قیمت ۱۲۵ هزار و ۴۵۴ هزار ریال در جایگاه اول گرانترین منطقه تهران، منطقه ۳ به متوسط قیمت ۱۰۴ هزار و ۸۶۵ هزار ریال و منطقه ۲ با متوسط ارزش ۹۷ هزار و ۵۱۷ هزار ریال در رتبه سوم گرانترین مناطق تهران قرار دارد.
همچنین منطقه ۱۸ شهر تهران با متوسط قیمت ۲۷ هزار و ۱۱۷ هزار ریال کمترین قیمت، پس از آن منطقه ۲۰ شهر تهران با متوسط قیمت ۲۸ هزار و ۵۲۹ هزار ریال و منطقه ۱۷ شهر تهران با ۲۹ هزار و ۳۲۷ هزار ریال اعلام شده است.
بنا بر آمار بانک مرکزی گزارش تحولات بازار مسکن شهر تهران در اردیبهشت ماه سال جاری حاکی از این است که متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده در این ماه نسبت به ماه مشابه سال قبل ۳۴.۸ درصد افزایش و تعداد معاملات آپارتمانهای مسکونی در مقایسه با مدت مذکور ۱۶.۷ درصد افزایش داشته است.
این در شرایطی است قلی خسروی رئیس اتحادیه مشاوران املاک در گفتوگو با خبرگزاری میزان در خصوص روند معاملات مسکن گفت: پیش بینی میشود در ۶ ماهه نخست سال ۹۷ قیمت مسکن در حوزه خرید و فروش مسکن بیش از نرخ تورم نخواهد بود.
وی در ادامه افزود: با شروع ماه مبارک رمضان قیمت خرید و فروش و رهن آپارتمان در مناطق مختلف با کاهش روبه رو شده است.
رئیس اتحادیه مشاوران املاک یاد آور شد: مردم از خرید عجولانه در بازار مسکن اجتناب کرده و با صبوری بیشتری در این بازار اقدام به معامله و خرید وفروش کنند، زیرا شتابزدگی مردم باعث ضرر و زیان و افزایش قیمتها در بازار میشود.
براساس این گزارش، حال با نزدیکی هر چه بیشتر به تابستان و آغاز نقل و انتقالات باید منتظر ماند و دید روند رشد اردیبهشت ماه در خرداد و ماههای آتی تکرار میشود و یا شاهد کاهش تعداد و ارزش معاملات در بازار مسکن خواهیم بود.
منبع: میزان
انتهای پیام/