نایب رییس شواری شهر اصفهان گفت: خیابانی که سابقه بیشتری در این نام دارد به همان شکل باقی می ماند و در مورد تغییر نام معابر دیگر تصمیم گیری می کنیم.

علیرضا نصر  در  گفت و گو باخبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  با اشاره به اینکه تغییرنام خیابان ها بر اساس دلایل مختلفی انجام می شود از جمله این موارد به تقاضای اهالی یا خانواده شهید ساکن در یکی از کوچه ها یا محلات شهر، همچنین شهرداری مناطق 15گانه، پیشنهاد فرهیختگان و افراد صاحب نظر اشاره کرد.

وی ضمن بیان اینکه مبنای مدیران در شورای نام گذاری، تغییر نام معابر است نه نام گذاری آن ها، ادامه داد: تصمیم گیری نهایی در مورد این موضوع منوط به وجود شرایط و ضرورت های خاص، شکایت و تضیغ حق و حقوق فرد یا افراد متقاضی می شود.

نصر مراحل قانونی این کار را شامل پنج مرحله دانست و در توضیح آن افزود: بعد از اینکه متقاضیان تغییرنام خیابان ها، پیشنهاد خود را به شهرداری منطقه ارایه دادند، مسوول مربوطه، موضوع را به شورای نام گذاری ارجاع می دهد.

به گفته این عضو شورای شهر، بررسی های اولیه در شورای نام گذاری انجام و سپس مراتب به شهردار و کمیسیون فرهنگی _ اجتماعی شورای شهر اطلاع داده می شود.

وی افزود: در صورت تایید پیشنهاد تغییر نام معابر در کمیسیون مذکور موضوع به صحن شورا  رفته و در مرحله نهایی فرماندار موضوع را بررسی و تصمیم گیری می کند.

نایب رییس شواری شهر اصفهان در خصوص حل مشکل اعتراضات احتمالی مردم در این مسیر گفت: اعتراضات هر مرحله در شورای حل اختلاف بررسی و تصمیم نهایی گرفته می شود.

به گفته نصر ملاک مدیران برای نام گذاری خیابان های جدید، ایجاد تناسب موضوع مذکور با ساکنین آن محلات بر اساس نام شهید، شخصیت مشهور، عالم و مشاهیر است و در موارد دیگر به نام های پیشنهادی موجود استناد می کنیم.

وی دلیل مشابهت نام دو یا چند خیابان در اصفهان را الحاق دو منطقه رهنان و خوراسگان عنوان و خاطرنشان کرد: برای حل این مشکل و رفاه حال شهروندان خیابانی که سبقه بیشتری در این نام دارد به همان شکل باقی می گذاریم و در مورد تغییر نام معابر دیگر تصمیم گیری می کنیم.

انتهای پیام / س 

تغییر نام خیابان قدیمی در اصفهان

برچسب ها: شهرداری ، شورای شهر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.