سید رضا غلامی رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: اقدامات لازم برای هماهنگی جهت بازرسی از رستورانها، فستفودها، واحدهای تهیه زولبیا و بامیه از چند روز قبل از شروع ماه مبارک رمضان انجام شده است.
وی افزود: نظارت بازرسان وزارت بهداشت از روزهای اول ماه مبارک رمضان برای تمامی اماکن تهیه غذا و تولید زولبیا و بامیه، مراکز عرضه خرما و رستورانهای فعال تا سحر به صورت سه شیفت انجام میشود.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه 2 هزار و 156 بازرس در قالب هزار و 21 اکیپ بازرسی در روزهای اداری بر تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت دارند، افزود: تاکنون تعداد 220 هزار بازدید به وسیله بازرسان وزارت بهداشت از تمام مراکز و اماکن تحت پوشش وزارت بهداشت انجام شده است که از این تعداد 35 هزار بازرسی مربوط به مراکز تهیه زولبیا و بامیه، 12 هزار و 500 بازرسی از آشپزخانههای تهیه آش و حلیم، 52 هزار و 500 بازرسی از روغنهای مورد استفاده جهت تهیه غذا و درجه حرارت پخت مواد غذایی است.
غلامی با اشاره به اینکه در بازرسیهای انجام شده بهداشت سطوح مرتبط با تهیه مواد غذایی مورد ارزیابی قرار گرفته است، بیان کرد: هزار و 476 واحد تا به این لحظه پلمپ و 3 هزار و 350 پرونده به مراجع قضایی فرستاده شده است.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی وزارت بهداشت یادآور شد: در روزهای تعطیل هزار و 450 بازرس اداره بهداشت در قالب 720 اکیپ جهت نظارت بر رستورانها و مراکز تهیه و تولید زولبیا و بامیه فعالیت می کنند.
انتهای پیام/