معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در هفته‌ای که گذشت اتفاق‌های متعددی را پشت سر گذاشت که به بررسی آن‌ها پرداخته‌ایم.

به گزارش خبرنگار   حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛   معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در هفته ای که گذشت خبرهای متعددی را پشت سر گذاشت که در این بسته خبری به مرور آنها می‌پردازیم.

حمایت از تولید داخل در سایه تفکرات غرب‌زده

شرکت‌های دانش بنیان توان ساخت انواع محصولات را دارند و حتی در بسیاری از مواقع آنها  با کیفیت تر از نمونه های خارجی هستند اما توجه نکردن به این شرکت‌ها و اعتماد نداشتن به جوانان است که سبب نا امیدی در کشور می‌شود و دولت باید تفکر غرب زده خود را کنار بگذارد و از شرکت ها حمایت کند.

پرداخت ۵۰۰ میلیارد تومان وام ماهیانه به شرکت‌های دانش بنیان

وام یکی از مهمترین تسهیلاتی است که برای کمک به  شرکت‌‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده است و امروز تعداد بسیاری از شرکت‌ها وام دریافت کرده اند بر اساس آمار موجود شرکت‌های دانش‌بنیان ماهانه 500 میلیارد تومان وام را از معاونت علمی و بانک های کشور دریافت کرده اند.

یا از جوانان حمایت کنید یا با انگ‌زدن جلوی کسب و کارشان را بگیرید

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری بارها در صحبت های خود به موضوع حمایت از شرکت‌های دانش بنیان تاکید داشته است به گفته ستاری تا زمانی که از شرکت ها حمایت نشود آنها نمی‌توانند رشد کنند اما وجود فرهنگ نامناسب اقتصادی در کشور سبب شده است که بسیاری از این جوانان و شرکت ها فراموش شوند و راه برای جولان دادن محصولات  خارجی در  کشور باز شود.

ماهواره‌های مخابراتی بومی بر روی مدار قرار می‌گیرند

صنعت فضایی و ماهواره های مخابراتی برای کشور بسیار اهمیت دارد و با جود ماهواره های متعدد است که می‌توانیم این صنعت را در کشور رونق دهیم ؛ یکی از برنامه های آتی  در این برنامه  قرار دادن ماهواره های مخابراتی بومی بر روی مدار  و توسعه خدمات فضایی است .

تجاری سازی پهباد‌ها اولویت اصلی حوزه فناوری است

همانطور که همه می‌دانیم پهبادها نقش اساسی و مهمی دارند به گونه ای که امروز این پهبادها یکی از عوامل توسعه جوامع به شمار می‌روند ؛ هفته گذشته  نخستین مرکز نوآوری پهپاد‌های تجاری افتتاح شد و معاون علمی فناوری ریاست جمهوری در رابطه با این مرکز گفت: نقش‌آفرینی بخش خصوصی در صنعت و فناوری پهپادها، تجاری‌سازی و ورود فناوری‌های این حوزه با شتاب بیش‌تری وارد زندگی مردم می‌شود؛ این حوزه با توجه به رشد شتابان و فناوری‌های خاص و نوآوری و نیز ضرورت وجود آن در کشور با توجه به افق روشن آن، جزو اولویت‌های اصلی حوزه فناوری است و باید با ایجاد زیرساخت لازم زمینه و نیز ساختارسازی بخش خصوصی ورود توانمندی‌ها به بازار فراهم شود.

تکمیل زنجیره تأمین قطعات و زیرمجموعه‌های هوایی با تکیه بر بخش خصوصی

 توسعه فناوری مورد نیاز صنعت هوایی و هواپیمایی در دست اجرا است و در همین خصوص منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به  توسعه فناوری‌های مورد نیاز صنعت هوایی کشور، بیان کرد: توسعه محصولات و فناوری‌های راهبردی متناسب با نیاز‌های کشور اقدامات خوب ستاد در این چند سال اخیر بوده است که نتایج این موضوع در صنعت هوایی کاملا مشهود است.

انتهای پیام/

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار