در این مطلب طرز تهیه سیب زمینی تنوری با قارچ و ماست را می‌خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛در این مطلب طرز تهیه سیب زمینی تنوری با قارچ و ماست را به شما آموزش می دهیم که  به جای استفاده از خامه ترش از ماست در تهیه این خوراکی ساده و خوشمزه استفاده کنید تا سالم‌تر شود و با مقداری پیازچه هم به آن طعم دهید.

 

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با قارچ و ماست

مواد لازم:

سیب زمینی ۴ عدد بزرگ

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

قارچ ۲۳۰ گرم

نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

فلفل سیاه به میزان لازم

پنیر چدار ۲/۳ پیمانه

ماست کم چرب ۱/۴ پیمانه

پیازچه به میزان لازم


بیشتر بخوانید:طرز تهیه فست فود‌های خانگی خوشمزه



آماده کردن مواد برای تهیه سیب زمینی تنوری با قارچ و ماست:

۱- وزن هر سیب زمینی حدود ۲۳۰ گرم باشد. پوست سیب زمینی‌ها رو تمیز بشویید.

۲- قارچ‌ها رو خرد کنید.

۳- از پنیر چدار سفید رنده شده استفاده کنید.

۴- پیازچه رو به شکل حلقه‌های نازک برش بزنید.

طرز تهیه:

از قبل فر رو با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سیب زمینی‌ها رو در سینی فر گذاشته و تا پوست آن‌ها برشته و سیب زمینی‌ها پخته و نرم شوند، برای حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید.

روغن رو در ماهیتابه‌ای روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. قارچ رو اضافه کنید و برای حدود ۲ دقیقه تا قهوه‌ای رنگ بشه، تفت بدین. به قارچ‌ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

سیب زمینی‌ها رو از بالا شکاف بزنید و با کمی فشار اون رو باز کنید. قارچ‌های تفت داده شده و پنیر چدار رو بین سیب زمینی‌ها تقسیم کنید. روی هر سیب زمینی مقداری ماست بذارید و روی اون‌ها پیازچه خرد شده بریزید.

منبع:وب سایت آشپز باشی

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.