به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛در این مطلب طرز تهیه سیب زمینی تنوری با قارچ و ماست را به شما آموزش می دهیم که به جای استفاده از خامه ترش از ماست در تهیه این خوراکی ساده و خوشمزه استفاده کنید تا سالمتر شود و با مقداری پیازچه هم به آن طعم دهید.
مواد لازم:
سیب زمینی ۴ عدد بزرگ
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
قارچ ۲۳۰ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر چدار ۲/۳ پیمانه
ماست کم چرب ۱/۴ پیمانه
پیازچه به میزان لازم
بیشتر بخوانید:طرز تهیه فست فودهای خانگی خوشمزه
۱- وزن هر سیب زمینی حدود ۲۳۰ گرم باشد. پوست سیب زمینیها رو تمیز بشویید.
۲- قارچها رو خرد کنید.
۳- از پنیر چدار سفید رنده شده استفاده کنید.
۴- پیازچه رو به شکل حلقههای نازک برش بزنید.
طرز تهیه:
از قبل فر رو با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سیب زمینیها رو در سینی فر گذاشته و تا پوست آنها برشته و سیب زمینیها پخته و نرم شوند، برای حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید.
روغن رو در ماهیتابهای روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. قارچ رو اضافه کنید و برای حدود ۲ دقیقه تا قهوهای رنگ بشه، تفت بدین. به قارچها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
سیب زمینیها رو از بالا شکاف بزنید و با کمی فشار اون رو باز کنید. قارچهای تفت داده شده و پنیر چدار رو بین سیب زمینیها تقسیم کنید. روی هر سیب زمینی مقداری ماست بذارید و روی اونها پیازچه خرد شده بریزید.
منبع:وب سایت آشپز باشی
انتهای پیام/