همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، فلافل جای خود را به زولبیا و بامیه داد.
خیابان انوشه اهواز یکی از مراکز پرتردد این شهر است که به مرکز فلافل اهواز تبدیل شده و مردم هر ساعتی که هوس خوراکی هایی مثل حمیسه (گوجه و جگر)، سمبوسه یا فلافل داشته باشند به این خیابان می آیند.
این روزها اما فلافلی های خیابان انوشه به کارگاهی برای طبخ زولبیا و بامیه تبدیل شده تا فلافل جای خود را به این خوراکی خاص ماه مبارک رمضان بدهد.
بوی شیرینی زولبیا و بامیه در خیابان انوشه هر آدم خوش طبعی را سر ذوق می آورد و در واقع بوی رمضان را به مشام شهروندان می رساند.