عبدالرحیم قاسمی رییس اتحادیه صنف قصابان ساری در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: بخشی از گوشت مورد نیاز مازندران از استان های هم جوار تامین می شد که مشکلات حمل و نقل اخیر سبب کاهش عرضه دام و افزایش قیمت گوشت شده بود.
وی افزود: احتمال دارد قیمت گوشت قرمز در مازندران با توجه به افزایش عرضه دام کاهش یابد.
رییس اتحادیه صنف قصابان ساری با بیان اینکه هر کیلوگرم گوشت بره در بازار شهرستان تا ۵۵۰ هزار ریال و گوشت میش تا ۴۸۰ هزار ریال به فروش می رسد، گفت: دلیل اختلاف قیمت گوشت سن دام کشتار شده یا قسمت انتخاب شده توسط مشتری است.
قاسمی افزود: مطابق قانون نظام صنفی قیمت گذاری با متصدی فروش است، اما اتحادیه با نظارت بر بازار از هرگونه افزایش قیمت بی رویه گوشت جلوگیری می کند.
انتهای پبام/ م