به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، منصور کتانباف، شهردار اهواز در کارگروه بهداشت و سلامت شهرستان اهواز که با حضور محمدجعفر فلسفی، رییس شورای اسلامی شهر اهواز، بویری، معاون برنامه ریزی فرمانداری شهرستان اهواز، شریفی و یلالی روسای بهداشت شرق و غرب اهواز و تعدادی از مدیران شهری و شهرداری برگزار شد، به اقدامات انجام شده برای آماده سازی نقشه راه طرح جامع تفکیک از مبدا پسماند اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به نظر سنجی های انجام شده اکثر مردم اهواز به اهمیت موضوع تفکیک زباله واقف هستند، ولی به دلیل نبود زیرساخت لازم این موضوع محقق نشده است.
وی تصریح کرد: براین اساس سازمان پسماند از چندماه قبل با بروزآوری مطالعات قبلی، سفر به کلانشهرهای دیگر، الگوبرداری و استفاده از تجربیات آن ها، طرح مدون و عملیاتی را آماده کرده است و آماده اجرا است.
کتانباف با بیان اینکه طرح تفکیک از مبدا تاکنون دهه سوم اجرای خود در کشور را می گذارند اذعان داشت: علیرغم این عقب افتادگی امیدواریم بتوانیم هرچه زودتر آن را در اهواز اجرا نماییم.
شهردار اهواز به اهتمام خود در زمینه بهداشت و سلامت مردم اشاره و اظهار کرد: به دلیل حساسیت این موضوع محل جلسات کارگروه سلامت را به داخل شهرداری منتقل کرده ایم و به صورت جدی پای کار هستیم و توقع داریم که همه ارگان ها نیز پای کار بیایند.
وی نبود مدیریت واحد شهری را یکی از ریشه های مشکلات قبلی عنوان کرد و گفت: لایحه مدیریت واحد شهری از دهه 60 تاکنون بین دولت ها و مجالس مختلف دست به دست شده اند و هنوز هم به تصویب نرسیده است، بهرحال تا رسیدن به مدیریت واحد شهری، می توانیم در سایه هدایت های استاندار خوزستان و فرماندار اهواز مدیریت هماهنگ شهری داشته باشیم.
منصور کتانباف یکی از دلایل مشکلات قبلی را جزیره ای عمل کردن ارگان ها عنوان کرد و افزود: تاکنون به نتیجه نرسیده است.
وی به اهمیت ساماندهی مشاغل غیر رسمی اشاره کرد و بیان داشت: در طول 7 ماهه گذشته تاکنون بارها از اداره مسکن و شهرسازی خواسته ایم تا زمین های دارای کاربری بازارچه را به ما معرفی کنند، وقتی ما دستفروشی را از کف خیابان با ده ها آسیب بهداشتی و اجتماعی به محلی مناسب منتقل می کنیم، هم وی را دارای یک شغل شناسنامه دار و با هویت کرده ایم، هم می توانیم مانع بسیاری از عوارض بهداشتی، ترافیکی و غیره شویم.
کتانباف اذعان کرد: در شرایطی که کشور با مشکل بیکاری دست و پنجه نرم می کند و با توجه به محدودیت های مالی دولت، می توان با ساماندهی مشاغل غیررسمی با کم ترین هزینه و هماهنگی بین بخشی صدها شغل پایدار در شهر ایجاد نمود.
این مقام مسئول با بیان اینکه در اهواز 124 محله داریم گفت: باید برای آن ها 124 بازارچه ایجاد کنیم.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده جهت ساماندهی نخاله ها در شهر اظهار داشت: از ابتدای این دوره مدیریت شهری موفق شدیم با شناسایی خودروهای حمل نخاله، آن ها را به GPS مجهز و با فعالیت مستمر اکیپ خدمات شهری این معضل را مدیریت کنیم، این خودروها توسط 2 سامانه نظارت می شوند، اما برای کنترل دقیق تر و همه جانبه نیاز به تاسیس سازمان حمل و نقل بار هستیم که این موضوع در چارت جدید ابلاغ شده از سوی وزارت کشور پیش بینی شده است و بزودی در شهرداری اهواز محقق خواهد شد.
انتهای پیام/گ