به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عفونت ریه همراه با سرماخوردگی یا آنفولانزا ایجاد میشود. از نشانههای آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
سرفههای شدید همراه با مخاطی بهرنگ سبز یا زرد؛
خسخس سینه و تنگی نفس؛
درد و ناراحتی در سینه؛
درجهی تب بالا (بالاتر از ۳۸ درجه سانتیگراد)؛
سردرد؛
درد در ماهیچهها؛
خستگی.
بیشتربخوانید : هرآنچه درباره بیماریهای شایع در فصل بهار باید بدانید
درمان خانگی عفونت ریه
استفاده از آویشن: گیاه آویشن به عنوان داروی گیاهی برای درمان سیاه سرفه، برونشیت، سرما خوردگی، عفونت ریه و... استفاده میشود. برای استفاده از این گیاه داروئی یک مشت آویشن را در یک لیتر آب جوشانده و آن را صاف کنید، سپس 250 گرم عسل به آن اضافه کرده و هر روز نصف فنجان میل کنید.
سیر: ضدعفونیکننده قوی برای مجاری ریه است و مصرف آن به سرعت خلط سینه را کم میکند. سوپ سیر در زمستان، مجاری تنفسی را تقویت میکند و برای مرض برونشیت مفید است.
جوشانده عناب: تسکین دهنده برای درمان عفونتهای گلو، برونشیت، رودهها و مجاری ادرار است. به این صورت که 30 تا 60 گرم عناب خشک را در یک لیتر آب به مدت نیم ساعت میجوشانند و آن را مصرف میکنند.
بخور بابونه، آویشن، اسطوخودوس به پاکسازی ریه کمک میکند که لازم است بیمار قبل از اجرای توصیههای طب سنتی حتماً با پزشک خود مشورت کند.
عفونتهای ریه عوامل مختلفی دارند. ویروس، باکتری، قارچ و حتی عوامل انگلی میتواند باعث عفونت دستگاه تنفسی شود. آنچه روی پیامد بیماری تاثیر دارد، سیستم ایمنی بدن فرد است و آنچه روی سیستم ایمنی تاثیر دارد، وضعیت تغذیه است. طبق آماری که سال 2006 منتشر شد، 33درصد مرگ و میر کودکان زیر 5 سال در کشورهای درحال توسعه، ناشی از عفونت تنفسی است و 57درصد مرگ و میر ناشی از عفونت تنفسی با وضعیت تغذیه ارتباط دارد. در واقع مراقبتهای تغذیهای بخشی از درمان کمکی برای بهبود وبازتوانی بیمار است.
برای درمان عفونت ریه چه بخوریم؟
مهمترین نکتهای که باید به آن توجه کرد، مقدار انرژی دریافتی است. نیاز کالری بیمار مبتلا به عفونت ریه بهدلیل تب و افزایش متابولیسم بیشتر میشود. از طرفی بهدلیل کاهش اشتها، دریافت غذاییاش کم میشود، بنابراین بیمار در فاز حاد بیماری باید برای تامین کالری مورد نیازش از مواد کمحجم و پرکالری استفاده کند. خیلی از سوپهای خانگی این ویژگی را دارند و با اینکه رقیق هستند، کالریشان با سبزیهای نشاستهای مانند سیبزمینی و مواد پروتئینی مانند گوشت و طعمدهندههایی مانند خامه افزایش مییابد. این سوپها نیازی به جویدن ندارند و میتوان آنها را به دفعات به بیمار داد.
مصرف مایعات نیز برای این بیماران ضروری است زیرا بهدلیل تب و تند شدن تنفس بخش زیادی از آب بدن دفع میشود و جایگزینی آن بسیار مهم است. از طرفی، این بیماران بهدلیل ترشحات عفونی و غلیظ تنفسی در تنفس مشکل پیدا میکنند و برای دفع این ترشحات از طریق سرفه باید مایعات کافی مصرف کنند. بهترین منبع برای تامین مایعات بدن آب است. اگر بیمار نتواند طعم و دمای آب را تحمل کند، میتواند از چای کمرنگ و شیر هم استفاده کند. البته شیر را میتوان با طعمدهندههایی مانند عسل مصرف کرد.
آبمیوهها هم علاوه بر آب فراوانی که دارند حاوی قند هستند. آب برخی میوهها مانند سیب بدون هیچ افزودنیای حدود 9درصد قند دارد. یک لیوان آب سیب حدود 24 گرم(معادل 8حبه قند معمولی) قند دارد و قند آن سریع جذب میشود. آبمیوه فیبر، ویتامین محلول در آب و پیشنیاز ویتامینهای محلول در چربی مانند ویتامین A یعنی بتاکاروتن را نیز تامین میکند و یک آنتیاکسیدان قوی است که در کنترل التهاب و عفونتها بهخصوص عفونتهای تنفسی خیلی موثر است. آبمیوه بهدلیل اینکه پروتئینی ندارد و از نظر برخی املاح خیلی غنی نیست، زمان مصرفش نباید طوری باشد که باعث کاهش اشتها در وعده اصلی غذا شود بلکه باید در میانوعده صبح و عصر گنجانده شود. البته مصرف آبمیوه در افرادی که مشکل اضافه وزن یا قندخون دارند توصیه نمیشود.
کودکان و سالمندان مبتلا به این بیماری اغلب دچار کاهش اشتها میشوند و نمیتوانند در وعدههای اصلی به اندازه کافی غذا بخورند. ممکن است بیمار غذای یک وعده را در 4وعده با حجم کم مصرف کند. به هر صورت باید سعی کنیم کالری مورد نیاز فرد را تامین کنیم. سوءتغذیه در 2گروه کودکان زیر 5 سال و سالمندان بالای 65 سال با بروز این بیماری ارتباط دارد و وزن نباید کاهش یابد.
منبع: الو دکتر
انتهای پیام/
آویشن پونه کوهی و پولک
چایی لیمو عسل
چایی دارچین زنجبیل
و اگر گیاه سرخار گل هم پیدا کردید به هر سه نوع دم کردنی میتونید اضافه کنید
در کنار دمنوش شربت باریج ویشن یا زوفاعسلی رو یک قاشق هر ۸ ساعت قرقره کنید بعد بدید پایین
آزیترمایسین و سرماخوردگی هر ۸ ساعت
یه مقدار درمان سخته ولی ۱۰۰ درصد جواب میده
اگر جواب گرفتید دعا کنید و این مطلبو به اشترتاک بگذارید که همه استفاده کنند
از رداروها خودداری کنید یک روز بد سیر رنده کنید با شیر خوشانده بشه اندازه یک لیوان بد نصف قاشق عسل طبیعی باشه قلطی کنید این کار شب موثع خواب وصبح ناشنا انجام بشه بد صیح این کار رو کردین براز صبحانه یک عدد چرک خشک کن قوی بخدرید جواب میگیرین
من ۲۸ سالمه و بیستو پنج درصد ریه هام درگیر کرونا شده بود خیلی به سختی نفس میکشیدم و ترسیده بودم و خیلی هم تو این سایت میومدم و نظرارو میخوندم و آروم میشدم
امروز خدارو شکر عفونت ریم برطرف شد( رفتم سی تی اسکن دوباره)
خواستم بگم من اینکارارو کردم و خوب شدم شاید برای شما هم خوب باشه
من اکسری ام ریه هامو غیر نارمل نشان میداد و هیچ علایم تبرکلوز ندارم
برای بهبود ریه ام چه استفاده کنم
توصیه من به همه ی کسانی که مشکل ریه دارن اینه که حداقل چن روزی نوشیدنی کامبوجا استفاده کنن. اگه جواب داد تا 21 روز مصرف کنن.
حسابی ریه را پاک میکنه.
وخیلی.کمکم.کرد.دین
سیگار نکش فقط همین
تو میتونی
ازخدا کمک بخواه
و بخور عنبر نسا در خانه دود کردم
احساسم اینه که ریه هام داغون شدن لطفا. راهنمایی فرمائید