به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛علیرضا رشیدیان در نشست رسیدگی به مشکلات انجمن صنایع غذایی استان افزود : تولید کنندگان برای رقابت در عرصه بازارهای داخلی و خارجی باید تلاش کنند قیمت تمام شده
محصولات خود را کاهش و کیفیت را افزایش دهند.
وی گفت: برای تقویت حوزه تولید و حضور موثر در بازارها نیازمند توجه به نیازها ، سلایق و خواست بازارهای هدف هستیم و تولید کنندگان باید با توسعه و فعالتر کردن مراکز تحقیقاتی واحدهای خود در زمینه تولید متناسب با ذائقه و نیاز بازار اقدام کنند.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به ضرورت شناسایی بازارهای بین المللی افزود: وزارت جهاد کشاورزی باید با شناسایی بازارهای متعدد برای تولید محصولات دارای مزیت و رقابتی مشوقهای مناسب اختصاص دهد.
رشیدیان بیان کرد : امروز به علت نقص در زنجیره تولید و افزایش قیمت تمام شده بسیاری از تولیدات این استان با وجود کیفیت خوب ، قابل رقابت در بازارهای بین المللی نیست .
گفتنی است صنعت غذای این استان از نظر سرمایه گذاری5/6 درصد و از نظر اشتغال10/5 درصد سهم صنایع غذایی کشور را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام//ح. ص
استاندار خراسان رضوی بر تقویت حوزه تولید وحضور موثر در بازارهای بین المللی تاکید کرد