اما جالب است بدانید که خودتان به راحتی میتوانید در خانه این شیرینی خوشمزه را درست کنید تا هم سرگرمی باشد و هم با دست پخت خودتان از مهمانان افطار پذیرایی کنید.
باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا دراین مطلب شما را با ترفندهای پخت گوش فیل خانگی آشنا کند، پس با ما همراه باشید.
ماست:یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ:یک عدد
شیر:نصف فنجان
بیکینگ پودر:یک قاشق مرباخوری
بیشتر یادبگیرید: طرز تهیه زولبیاهای خوشمزهی ماه رمضان
روغن جامد یا کره:۲ قاشق غذاخوری
شربت:۲ قاشق غذاخوری
آرد:به میزان لازم
هل، وانیل و گلاب:به میزان لازم
نکته: این مقدار برای ۸ تا ۱۰ نفر و زمان آماده سازی و تهیه آن ۲۰۰ دقیقه است.
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کنید به همراه کمی وانیل، هل، زعفران (در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد. سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.
تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه و در آخر به آرامی آرد را بیفزایید، خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید تا خمیر گوش فیل آماده شود.
زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، آرد کافیست. یک تا دو ساعت خمیر را کنار گذارید.
سپس با وردنه آن را صاف کنید و لوزی لوزی ببرید.
میتوانید وسط لوزیها را نیز جمع کنید یا همین طور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است، بیندازید.
بیشتر یادبگیرید: طرز تهیه سیب زمینی تنوری با قارچ و ماست
وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کنید و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود. سپس در شربت سرد بیندازید و باز در صافی دیگری انداخته تا شیرههای اضافی آن نیز گرفته شود.
میتوانید خمیر را نیز با قالبهای ستارهای یا گل شکل دهید.
گوش فیل جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک است.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳ ساعت بوده و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد.
گوش فیل را میتوانید در وعده دسر سرو کنید.
در صورتی که بخواهید روی گوش فیل پودر شکر بپاشید، در این صورت قطر خمیر را کمی نازکتر کنید.
گوش فیل را میتوانیم به شکلهای، مختلفی مانند مربع، پاپیونی و برگ هم در بیاوریم.
اگر روغن گوش فیل سرد باشد، خمیر پف نخواهد کرد.
اگر شربت رقیق باشد، گوش فیل زود نرم و بیات میشود.
انتهای پیام/