به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تنوع طلبی و آموختن مطالب جدید در هر زمینه بویژه در بحث آشپزی و غذاهای جدید همیشه جالب توجه بوده و مخاطبان خاص خود را دارد.
برخی تمایل زیادی دارند تا در زمینه آشپزی و یادگیری غذاهای جدید و غیرایرانی فعال باشند و هر روز یک مدل غذای جدید که تاحال آن را امتحان نکرده اند را بپزند.
باشگاه خبرنگاران جوان هم قصد دارد تا به این افراد کمک کند و در همین راستا تصمیم گرفته است تا طرز تهیه کوفته برنجی کرهای خوشمزه یا کیک برنجی کرهای نرم را آموزش دهد البته به دو روش ساده، پس با ما همراه باشید.
موادلازم:
برنج پخته شده ۳ فنجان
تخم مرغ خوب زده شده ۲ عدد
بیشتر یادبگیرید: آموزش پخت کوفته ترکیه ای
آرد ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۲/۱ فنجان
نمک یک قاشق غذاخوری
تخم مرغهای زده شده را با برنج پخته و خنک شده مخلوط کنید، سپس آرد و شیر را به آن اضافه کنید.
بیشتر یادبگیرید: طرز تهیه سیب زمینی تنوری با قارچ و ماست
با قاشق آن را در ظرفی که میخواهید داخل فر بگذارید، بریزید و آن را با یک نان شیرینی فشار داده، آن را پرس کنید تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد.
آن را بپزید تا زمانیکه دو طرف آن قهوهای شود.
با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید.
مواد اولیه:
برنج هندی ۴ فنجان
بادام هندی ۲۵ گرم
نارگیل مکعبی خرد شده به مقدار لازم
پودر هل تعدادی
شیره قند ۴ فنجان
آب ۴ فنجان
برنج را از شب پیش خیس کنیدصبح، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید.
سپس آن را آسیا کنید ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید، بعد از ۵ دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده، نارگیل، پودر هل و شیره قند اضافه کنید.
وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید.
سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم میشود، سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته، آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید روی آن روغن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
انتهای پیام/
طرز تهیه غذای ... / غذای سیاه پوستان:/
اگه میگید دروغه ببینید من الان توی دفترم دوسه بار نوشتم ولی خیلی خوب حفص نیستم
جئون جونگ کوک전 정 국
کیم تهیونگ 김 태 헝
پارک جیمین 브ㅏ지민
کیم نامجون김 남 준
جانگ هوسوک깅 호 전
مین یوگی민 욘 기
کیم سوک جین김 선 진
حتما درت کنید
خیلی ساده است
ارزش درس کردن داره؟