به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ حبیب جهانساز معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان گفت: به همت شالیکاران در حال حاضر ۱۶۷ هزارهکتار معادل ۷۰ درصد شالیزارهای گیلان وجین شده است.
وی با اشاره به نقش موثر وجین در کاهش مصرف آب و افزایش تولید محصول از کشاورزان خواست شالیزارهایشان را زودتر وجین کنند تا به مشکل کم آبی برخورد نکنند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان خاطر نشان کرد:در وجین شالیزارها که حدود ۱۰ تا ۱۵ روز بعد از نشاء و با دست انجام میشود، علفهای هرز لا بلای بوتههای برنج کنده و دور ریخته میشود.
حبیب جهانساز با بیان اینکه گیلان ۲۳۸ هزار شالیزار دارد افزود:شالیکاران گیلانی سالانه ۷۵۰ هزارتن برنج سفید تولید میکنند که ۴۰ درصد برنج تولیدی کشور است.
وی تصریح کرد: شالیکاران گیلانی رقمهای بومی هاشمی، صدری، علی کاظمی، طارم، دم سیاه و حسن سرائی کشت میکنند.
انتهای پیام/م.ع