به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛ صادقی سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی زنجان با اشاره به این که استان زنجان 60 درصد جوجه بوقلمون کشور را تولید می کند گفت : هم اکنون 23 واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت تولید دوره ای 156 هزار و700 قطعه در استان فعال است.
وی افزود: علاوه براین 2 واحد پرورش بوقلمون مادر هم با ظرفیت بیش از 10هزار قطعه در سال فعالیت دارند .
به گفته سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی زنجان سال گذشته نتیجه تولیدات این 25 واحد 3هزارو200 تن گوشت بوقلمون بود.
این مقام مسئول افزود: با تلاش و همت تولید کنندگان زنجانی توانستیم دومین استان تولید کننده این نوع گوشت در کشور باشیم.
صادقی در ادامه خاطر نشان کرد: در2 سال گذشته اولین و تنها زنجیره تولید گوشت بوقلمون کشور در استان زنجان راه اندازی شد وهم اکنون این استان نیاز استان و بسیاری از استان های کشور را به گوشت بوقلمون تامین می کند .
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی زنجان اظهار کرد: هم اکنون 2هزار و 150نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در واحدهای پرورش بوقلمون استان مشغول به کار هستند.
انتهای پیام /ک