وی ادامه داد: بومی سازی یکی از اهداف اصلی در رصد محصولات و تجهیزات پیشرفته است به طوری که با همکاری وزارت بهداشت کار یون درمانی را در کشور آغاز میکنیم و در این راستا زمین مد نظر تعیین و طراحی آن انجام شده است.
صالحی با بیان اینکه برای ساخت بیمارستان مدرن از پشتیبانی مالی خوبی برخوردار هستیم، افزود: در درمان بیماریهای صعبالعلاج تجهیزات بسیار مدرن مسئله مهمی محسوب میشود و همه کارها باید در راستای کیفیت بخشی درمان بیماران انجام شود.
وی با اشاره به اینکه در کشورهای اروپایی شیوههای جدید درمان عمر بیماران را تا سه سال افزایش میدهد، افزود: امیدوارم کسی به بیماریهای صعبالعلاج مبتلا نشود ، در صورت ابتلای افراد به این بیماری، دستگاههای حاکمیتی وظیفه فراهم آوردن شرایط استاندارد درمانی راه بر عهده دارند.
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه این سازمان در سالهای گذشته به دلیل ورود تجهیزات مدرن با مشکلاتی روبرو بود، افزود: کشورهای همسایه در برههای از زمان موفق به وارد کردن تجهیزات مدرن پزشکی شدند و بسیاری از مردم کشورمان با سختی فراوان برای درمان بیماری به آن مناطق سفر میکردند ولی خوشبختانه امروز استراتژی وزارت بهداشت تغییر کرده است و تجهیزات مدرن برای درمان بدون مشکل وارد کشور میشود.
وی با اشاره به اینکه خدماترسانی فنی و نظارت بر تجهیزات مدرن وظیفه سازمان انرژی اتمی است، تاکید کرد: ظرفیتهای باید ایجاد شود تا بتوانیم امکانات مدرن را جذب کنیم،کارهای موثری در تربیت نیروی انسانی متخصص انجام شده است در همین راستا طراحی ساخت تجهیزات برای بیمارستانی یوندرمانی به وسیله دانشمندان ایرانی با کمک نخبگان خارجی انجام میشود.
وی گفت: پروژه GMP در زمینه تولید رادیو دارو آغاز شده است و مرکزی فوق پیشرفته در درمان بیماران صعبالعلاج محسوب میشود.
انتهای پیام/