عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه حجت الاسلام احمدی یک روحانی نمونه بود، اظهار کرد: شاید بسیاری از روحانیون باشند که همانند حجت الاسلام احمدی ملبس باشند اما هیچ کدام همانند مرحوم نیستند زیرا او یک روحانی نمونه بود.
وی ادامه داد: از همان روزهای ابتدایی عمر تحصیلی خود به دقت تمام دروس را میخواند و در ادبیات عرب یک استاد بود؛ او مکتبهای مختلف علوم اسلامی را نزد اساتید عالی فرا گرفته بود.
محقق داماد با اشاره به زندگی شخصی حجت الاسلام احمدی بیان کرد: او روحانی بود که با قناعت و مناعت در کمال احترام زندگی کرده بود همچنین در حوزه و دانشگاه استادی بزرگ و نمونه کامل یک روحانی معلم بود.
وی در خصوص علم حجت الاسلام احمدی اظهار کرد: حجت الاسلام احمدی استادی بود که به همه موارد علمی توجه میکرد برای مثال اگر کتابی را نزد او میبردیم و از او درخواست میکردیم تا کتاب را بررسی کند به تمام جزئیات توجه میکرد و این نشان از علم و آگاهی بالای او دارد.
محقق داماد یادآور شد: حجت الاسلام احمدی نه تنها معلم و روحانی نمونهای بود بلکه در احترام گذاشتن به استاد خود هم اسوه محسوب می شد، او همانند یک خادم برای علامه طباطبایی کار میکرد و به او احترامی گذاشت و فقدان این روحانی نمونه و استادی عالی قدر بسیار غمانگیز است.
انتهای پیام/