داهیم ادامه داد: با این وجود نکات بهداشتی در مصرف گوشت در جهت پیشگیری از بیماری باید رعایت شود.
وی افزود: بیماری cchf یک بیماری ویروسی تب دار حاد است که بوسیله کنه به انسان منتقل می شود . این بیماری بجز تبِ مختصر و گذرا معمولا هیچ علایمی در دامها ندارد و ویروس بیماری در خون و بافت های بدن حیوان مبتلا وجود دارد که دراین مواقع انجام کارهایی چون شاخ بری ، پشم چینی ، کشتار دامهای آلوده و تماس افراد با خون و سایر بافت های آلوده دامها ممکن است سبب انتقال بیماری شود .
مدیرکل اداره دامپزشکی آذربایجان غربی در ادامه گفت: همچنین گزش کنه ، له کردن کنه با دست ، تماس با خون و ترشحات خونی و گوشت آلوده نیز از راههای انتقال بیماری است.
داهیم اضافه کرد: یکی از بهترین روشهای جلوگیری از انتقال این بیماری علاوه بر رعایت بهداشت فردی ، نگهداری لاشه دام پس از کشتار حداقل بمدت 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراداست.
وی ادامه داد: کشتار غیر مجاز و خارج از کشتارگاه بدون رعایت پوشش ایمنی و فروش گوشت آن یکی از نکات حساس و خطرناک در انتقال بیماری است که در این رابطه پیشنهاد می شود تنها از مراکز مجاز و بهداشتی نسبت به خرید گوشت مورد نیاز خود که به تایید اداره کل دامپزشکی رسیده است اقدام نمایند.
انتهای پیام/ه