به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛ ایرج رحمانی مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی قزوین افزود: میانگین مصرف ماهی در استان سالیانه از ۶.۳ کیلوگرم در سالهای قبل، طی پارسال و امسال به ۶.۵ کیلوگرم رسیده است با این وجود هنوز فاصله زیادی تا رسیدن به میانگین کشوری داریم.
رحمانی اضافه کرد: میانگین مصرف ماهی در کشور به ازای هر فرد در سال حدود ۱۰ کیلوگرم است.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی قزوین به میزان تولید ماهیان خوراکی در قزوین اشاره کرد و گفت: پارسال سه هزار و ۹۶۴ تن ماهی در استان شد که این میزان بیانگر عملکرد ۱۱۵ درصدی تولید شیلات و آبزیان در قزوین بود.
به گفته رحمانی، سال جاری نیز برای تولید سه هزار و ۳۸۵ تن انواع ماهیان گرمابی و سردابی در استان برنامه ریزی شده است.
استان قزوین دارای ۲۸۷ واحد پرورش ماهیان خوراکی است.
انتهای پیام/