به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سیاوش رضوانی مدیر بنادر و دریانوردی بندر امیرآباد درباره عملکرد سه ماهه این مجموعه، گفت: در سه ماه نخست امسال با ورود و خروج ۱۶۹فروند کشتی تجاری به بندر امیرآباد۱۱۴ هزار و ۶۷۱ تن انواع کالا در این بندر بارگیری و به کشورهای حاشیه دریای خزر صادر شد. کالاهای ساختمانی، محصولات کشاورزی و دامی، لوازم خانگی، مواد نفتی، کود و سموم شیمیایی و ماشین آلات عمده کالاهای صادراتی بوده است.
وی افزود: در۳ ماهه نخست امسال تخلیه و بارگیری انواع کالای تجاری در بندر امیر آباد با ۶۷ درصد رشد به۷۸۳ هزار و ۶۷۱ تن رسید. همچنین در این مدت با ورود انواع کالا با رشد ۸۶ درصدی از ۳۳۶ هزار و ۳۸۰هزار تن در سال گذشته به ۶۲۴ هزار و ۳۹۷ تن در مدت مشابه امسال رسید .
در کنار افزایش حجم تخلیه و بارگیری کالا، بندر امیرآباد فعالیت خود را برای ارتقا گردشگری دریایی آغاز کرد.بر این اساس اولین جلسه هماهنگی ارگان های دریایی و سازمان های مرتبط در اجرای طرح گردشگری دریایی تابستان ۹۷ در سواحل تحت پوشش بندر امیرآباد برگزار شد.
مدیر بنادر و دریانوردی بندرامیرآباد گفت: طرح گردشگری دریایی تابستان ۹۷ برای اولین بار مشابه طرح گردشگری نوروز خواهد بود. برگزاری جلسات مشترک ارگان ها و تشکیل گروه های کارشناسی بررسی سواحل و تعیین نقاط پرخطر، انجام بازرسی های فنی و ایمنی از شناورهای تفریحی توسط کارشناسان سازمان بنادر و دریانوردی، امکان سنجی احداث اسکله های تفریحی در محدوده پلاژها و استاندارد سازی قایق های تفریحی از اهم اهداف بندرامیرآباد برای گردشگری دریایی در سال جاری است.
وی همچنین آمادگی شبانه روزی مرکز جستجو و نجات دریایی، آماده به کاری شناور جستجو و نجات دریایی، ارائه خدمات جستجو و نجات هوایی، استفاده از کد اعلام اضطرار ۱۵۵۰، استفاده از خدمات تشکلهای مردم نهاد و همیاران ناجی، تجهیز قایق ها به جلیقه های نجات بزرگسال و کودک و همچنین تفکیک و تعیین مسیر تردد قایق های تفریحی با استفاده از بویه ها را از جمله موارد انجام گرفته توسط سازمان بنادر و دریانوردی جهت ارتقای ایمنی قایق های تفریحی برشمرد.
انتهای پیام/