به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سردار میرفیضی فرمانده انتظامی مازندران در این نشست با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در سال ۹۷، گفت: یکی از مهمترین اولویتهای فرماندهی انتظامی استان در اجرای طرحهای تابستانه اشراف اطلاعاتی با تاکید بر دو مولفه پیش بینی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است.
وی پاسخ به مطالبات مردمی را از دیگر اولویتهای نیروی انتظامی در اجرای این طرح برشمرد و افزود: باید از ظرفیتها و قابلیتهای مشارکتی و همکاری متولیان طرحهای تابستانه و سالم سازی دریا از جمله نهادهای دولتی و حاکمیتی برای پاسخگویی به مطالبات مردمی استفاده شود.
فرمانده انتظامی مازندران جلب مشارکتهای مردمی برای اقناع سازی و همراه سازی مردم در اقتدار نرم را از دیگر مولفههای نیروی انتظامی برای کاهش آسیبهای اجتماعی برشمرد و گفت: همراه سازی مردم در اقتدار نرم با گفتمان سازی و استفاده از ظرفیت رسانهها به عنوان قدرت پلیس در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی به شمار میرود.
سردار میرفیضی با بیان اینکه جلب اعتماد عمومی از مهمترین راهکارهای مشارکتهای مردمی در تولید امنیت و انجام وظایف شهروندی است، افزود: پلیس افکارساز و حاکمیت افکارسازی موجب مقبولیت و محبوبیت و مرجعیت در بین مردم خواهند شد.
وی با اشاره به وجود ۱۲۰ شهرک ساحلی، ۳۵۸ نقطه ممنوعه شنا و ۷۱ تفرجگاه و مناطق گردشگری در استان از به کارگیری ۲ هزار نیروی پلیس، پلیس افتخاری و شرکت انتظام در طرح سالم سازی دریا خبرداد و گفت: در مجموع ۵۰۰۰ نفر برای تامین امنیت سواحل، مناطق تفریحی وگردشگری و محورهای مواصلاتی استان به کارگیری خواهند شد.
وی با اشاره به کاهش ۲۸ درصدی غریق در استان مازندران طی سال گذشته از افزایش ۸ درصدی سفر به استان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و بر برخورد با ناهنجاریهای اجتماعی از استانهای مبداء تاکید کرد.
وی با تاکید بر تعریف الزاماتی برای مدیران شهرکهای ساحلی و مسئول سازی دستگاههای متولی طرح دریا، افزود: استفاده از اقدامات فرهنگی و اثرگذاری آن در بین خانوادهها و مسافران تابستانی در سواحل دریا و مناطق گردشگری از دیگر موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/آ