طاهره لباف از پزشکان و متخصصانی است که سال‌ها توفیق خدمت حضرت معصومه(س) را داشته است،بخشی از این خدمت درکفشداری بوده وبر خود می‌بالد که شفای غبارکفش‌های زائران حرم حضرت را بردستانش حس می‌کرده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم ؛طاهره لباف 67 سال سن دارد و نخستین جرقه توفیق خدمت به دخت موسی بن جعفر(ع) سال 80 در صفحه سرنوشتش زده شد و با تقاضای خادمیش موافقت کردند و آرزوی دیرینه‌اش محقق شد.

کفشداری شماره یک، صحن امام رضا نقطه شروع خادمیش محضر بانوی کرامت است. حال خوش خود را با خادمی کریمه اهل بیت(س) تجربه کرده است. او جراح و متخصص زنان است بنابراین فرقی نمی‌کند چه شغلی داشته باشی خانه‌دار، معلم، شاعر، راننده و... بلکه نقطه و مکان شروع مهم است.

وی از اشتیاقش از روز نخست گفت که تصمیم داشت کسی متوجه نشود که پزشک است تا استثنایی بین او و خادمان دیگر قائل نشوند بنابراین به عنوان خادم معمولی فعالیت خود را شروع کرد و حتی مسئول شیفت نیز تا مدتی از این امر بی‌خبر بود.

خاک کفش های زائران شفابخش است

وی که 10 سال توفیق خدمت در کفشداری را داشته است محیط کفشداری را بسیار با صفا توصیف می‌کند و می‌گوید: خاک کفش‌های زائران شفابخش است. مسئولان اصرار داشتند با دستکش کفش‌های زائران را بگیرم ولی هیچگاه قبول نکردم؛ حتی پیش از آنکه زائران کفش‌های خود را در نایلون قرار دهند و تحویل دهند.

این خادم حضرت معصومه(س) ضمن ابراز تأسف عنوان کرد: زمانی که بیماران به بنده مراجعه داشتند و من را خانم دکتر صدا می‌کردند همه نسبت به این امر آگاه شدند و اعتراض می‌کردند به چه دلیل از روز اول خودم را معرفی نکردم.

مشغله ها سبب توقف خادمی در حرم حضرت معصومه(س) نشد

لباف تصریح کرد: هیچ گاه امور دیگر سبب نشده بود که از خدمت در حرم حضرت معصومه(س) محروم شوم البته برخی اوقات به دلیل بیمار اورژانسی با من تماس می‌گرفتند که مجبور می‌شدم شیفت را سریع‌تر ترک کنم ولی محرومیت به همراه نداشت.

این خادم کریمه اهل بیت(س) از زمانی یاد می‌کند که به دلیل بیماری برادرش که مبتلا به سرطان کلیه شده بود، متوسل به حضرت معصومه(س) برای شفا شد و زمینه‌ای برای تصمیمش شده بود تا توفیق خدمت حضرت را داشته باشد.

وی با خود شرط کرده هر جایی که حضرت معصومه(س) صلاح بدانند و از سوی مسئولان حرم حضرت معصومه(س) گفته شود خدمت کند به طوری که پس از کفشداری در انتظامات مشغول خدمت شده است.

وی ادامه داد: تا زمانی که در قم بودم خداوند توفیق داده بود که هفته‌ای یک بار برای خدمت در حرم حضور پیدا می‌کردم ولی زمانیکه به تهران منتقل شدم تا مدتی هفته‌ای یک بار توفیق خدمت داشتم ولی پس از مدتی دو هفته یک بار به خدمت می‌پرداختم.

خاک کفش های زائران شفابخش است

وی افزود: خدمت در حرم کریمه اهل بیت همیشه برای من افتخاری بزرگ بوده که امیدوارم هیچگاه از من این توفیق سلب نشود و از خدا می خواهم که تا پایان عمر این لیاقت را داشته باشم. همانطوری که در فرازهای پایانی زیارت ایشان آمده «فلا تسلب منی ما انا فیه» خداوندا از من سلب نکن این توفیق را که به من دادی.

دسته‌های عزاداری در ایام مختلف و عزاداری سادات در قم به عنوان تأثیرگذارترین و جذاب‌ترین صحنه عنوان می‌کند به طوری که مجذوب خلوص عزاداران می‌شد.

لباف کار کردن در چنین محیط‌هایی را پر از خاطره می‌داند به طوری که بسیاری از اوقات در حال گرفتن کفش زائران با یکی از بیمارانش رو به رو می‌شده و بیماران از مشاهده او در این مکان تعجب می‌کردند و حتی شوکه می شدند که آیا من پزشکشان هستم و زمانی که متوجه می‌شدند غبطه می‌خوردند و اشک در چشمانشان حلقه می‌زد.

توسل به حضرت معصومه(س) کرامت را به همراه دارد

وی عنوان کرد: حضرت معصومه(س) کریمه اهل بیت هستند و امکان ندارد کسی متوسل به ایشان شود و کرامتی مشاهده نکند.

این خادم حضرت معصومه(س) به نقل داستانی که به طور مستقیم از پسر آیت‌الله مرعشی نجفی شنیده می‌پردازد که آن را در کیفیت زیارت‌هایش اثرگذار می‌داند.

وی گفت: آیت‌الله مرعشی نجفی ختمی را گذراند تا مزار حضرت زهرا(س) بر او مکشوف شود و به طور مستقیم به مزار حضرت مشرف شود و کسب فیض کند ولی به او گفتند بنا نیست در زمان غیبت مزار حضرت زهرا(س) بر کسی مکشوف شود و به او گفتند به قم برو همان فیض از مزار حضرت زهرا(س) را در مزار حضرت معصومه(س) می‌توانی کسب کنی.

لباف افزود: از زمانی که این داستان را شنیدم هر زمان وارد حرم حضرت معصومه(س) می‌شدم احساس می‌کردم کنار خانه حضرت زهرا(س) در حال توسل هستم بنابراین علاوه بر «السلام علیک یا فاطمه معصومه(س)»، «السلام علیک یا فاطمة الزهرا(س)» را نیز بر زبان جاری می‌کردم و با هر بار تشرف انرژی معنوی مضاعفی کسب می‌کنم و برمی‌گردم.

خاک کفش های زائران شفابخش است

وی در خصوص ارائه خدمات در درمانگاه حضرت معصومه (س)گفت: زمانی که خادمان متوجه شدند پزشک هستم در زمان خدمت مراجعه می‌کردند و سؤالات پزشکی می‌پرسیدند و آزمایشات را نشان می‌دادند و مشورت‌های پزشکی دریافت می‌کردند که این امر سبب می‌شد که من نتوانم خدمت را ارائه کنم.

لباف ادامه داد: با پیشنهاد مدیریت بنا شد در هر شیفت 6 ساعت در حرم خدمت کنم و دو ساعت در درمانگاه حضرت معصومه(س) پاسخگوی بیماران باشم.

وی روزهای سه‌شنبه را برای خدمت انتخاب کرده زیرا در این روز زائران فراوانی به مسجد جمکران مشرف می‌شوند. او بر اساس احادیث خواب، راه رفتن و زندگی در قم را عبادت می‌داند البته برای کسانی که هوشیار باشند.

به عنوان کسی که سال‌ها خادم حضرت بوده عنوان کرد: مردم باید تقدس حرم را حفظ کنند به خاطر دارم سال‌ها پیش بد حجاب در قم نمی‌دیدیم ولی اکنون متأسفانه حرمت شکسته شده و برخی رعایت عفت را ندارند.

دکتر لباف به عنوان پزشک متخصص راه خود را پیدا کرده است و خدمت در کفشداری حضرت نیز بهانه‌ای شده بود تا بر توفیق خود ببالد و کبوتر دل را در آسمان کریمه‌اش پرواز دهد تا بر آستان استجابت فرود آید و به آرامش برسد.

منبع :خبرگزاری فارس

انتهای پیام/ح

از جراحی زنان تا کفشداری زائران/غبار کفش های زائران کریمه(س) شفاست

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۱ ۰۸ مهر ۱۴۰۰
خدا رو شاکرم که چنین انسانهای دینداری در جامعه داریم که هیچ وقت دست از تلاش بر نمیدارند چه از نظر علمی وچه از نظر مذهبی .
ایشان وامثال ایشان الگوهای بسیار خوبی برایمان هستند .
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۰۴:۰۶ ۱۳ آبان ۱۳۹۹
عالی بود.
خلوص نیست این پزشک ،مرا به وجد اورد،.امیدوارم خداوند در تمام مراحل زندگی به ایشان توفیق دهد.وماهم مانند ایشان شویم.
Netherlands
ناشناس
۰۴:۵۴ ۱۴ خرداد ۱۳۹۸
عاللیییییببیی
آخرین اخبار