به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: به منظور کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در ایام مبارک ماه رمضان (از تاریخ ۹۷/۲/۲۷ لغایت ۹۷/۳/۲۷) در سطح استان اکیپهای بازرسی ستاد تشدید کنترل و نظارت بر بهداشت انواع فرآوردههای خام دامی اداره کل دامپزشکی استان و شبکه های دامپزشکی تابعه، تعداد ۳ هزار و ۲۴۱ نوبت از مراکز عرضه انواع فرآوردههای خام دامی (گوشت قرمز، گوشت سفید، تخم مرغ، ماهی)، رستوران و غذاخوریها توسط اکیپهای نظارتی مورد بازرسی بهداشتی قرارگرفته است.
دکتر داهیم افزود: در طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان مقدار ۱۳ تن و ۴۴۸ کیلوگرم فرآورده دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف توسط بازرسین بهداشتی کشف، ضبط، و از چرخه مصرف خارج گردیده است وتعداد ۱۱ مرکزعرضه متخلف جهت برخورد قانونی به مراجع قضائی معرفی گردید؛ و ۲۷ مرکز عرضه مختلف نیز بعلت تخلف بهداشتی و تهدید علیه بهداشت عمومی جامعه تعطیل گردید ه. است.
انتهای پیام/ح