دامپزشکی استان قزین با صدور اطلاعیه بهداشتی از مردم خواست تا با رعایت ضوابط بهداشتی در هنگام خرید گوشت مرغ، سلامت خانواده را تضمین کنند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛ مدیر کل دامپزشکی استان قزوین گفت: از خرید مرغ‌های قطعه بندی شده و فاقد روکش پلاستیکی بدون اطلاعات، پرهیز شود.

نقیبی مدیر کل دامپزشکی استان افزود: بسته‌بندی مرغ‌ها باید دارای تاریخ تولید، انقضاء (حداکثر ۳ روز پس از تولید)، شماره پروانه بهداشتی دامپزشکی و اطلاعات دقیق تولید کننده باشد.

وی اضافه کرد: پوست مرغ سالم باید به رنگ سفید مایل به زرد کمرنگ یا کهربایی و به طور یکنواخت روی بدن کشیده شده باشد.

نقیبی اضافه کرد: همچنین گوشت مرغ باید فاقد هرگونه تورم، خون مردگی یا خراش و نیز عاری از پر، ذرات‌خارجی و هرگونه آلودگی باشد.

مدیر کل دامزشکی استان گفت: ماهیچه‌های اسکلتی هم باید به رنگ سفید مایل به صورتی و فاقد هرگونه تغییر رنگ، خون مردگی و آثار تورم باشد.

به گفته نقیبی، نباید هیچ‌گونه بوی غیر‌طبیعی مانند بوی ترشیدگی، تعفن یا گندیدگی، از گوشت مرغ به مشام برسد.

مدیر کل دامزشکی استان گفت: فرآورده‌های خام دامی تازه باید در یخچال و در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد و فرآورده‌های منجمد نیز در دمای منفی ۱۸ درجه سانتیگراد نگهداری شود.

انتهای پیام/

رعایت ضوابط بهداشتی در هنگام خرید گوشت مرغ

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.