به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، خسرو عمرانی افزود: هر کشاورز باید با توجه به پروانه بهرهبرداری و مقدار آبی که در اختیار دارد، کشت کند تا هم استفاده از منابع آب مدیریت شود و هم قیمتها تثبیت شوند.
وی در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما، بیان کرد: در همین خصوص، تفاهمنامهای چهار جانبه میان کشاورز، جهاد کشاورزی، شرکت آب منطقهای و صنف کشاورزی منعقد میشود تا بر اساس آن سطح زیر کشت کاهش یابد و تولید منطقی داشته باشیم.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از کشاورزان خواست برای انعقاد این تفاهمنامه به منظور کاهش سطح زیر کشت محصولات سبزی و صیفی به خصوص گوجه فرنگی به مراکز و مدیریتهای جهاد کشاورزی شهرستان خود مراجعه کنند.
عمرانی ادامه داد: بنا به برنامه کاهش سطح زیر کشت، از هر چهار هکتار زمین کشاورزی که وجود دارد، باید یک هکتار کشت و سه هکتار رها شود.
وی گفت: در سال زراعی ۹۶ هم این برنامه را اجرا کردیم و نسبت به سال ۹۵، سطح زیر کشت ۵ تا ۶ هزار هکتار کاهش یافت.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: افزون بر این، کشت بعضی از محصولات زراعی مانند ذرت هم با توجه به مصرف آب، ممنوع شده است.
عمرانی تاکید کرد: کشاورزان میتوانند با مدیریت منابع آب و خاک، سطح زیر کشت محصولشان را کاهش دهند، اما با رفتن به سمت توسعه کشت گلخانهای و آبیاری تحت فشار میزان تولید را حفظ کنند.
انتهای پیام/م