برخی معتقدند مصرف زردآلو به عنوان میوهای با طبع سرد، در کنار مصرف هسته آن مفید است، غافل از اینکه مصرف بیش از حد هسته زردآلو برای سلامتی مضر است.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
متخصصان روشهای متفاوتی را برای رفع کم اشتهایی کودکان بیان کردهاند، یکی از این روشها تنوع در مصرف مواد غذایی است، سعی کنید صبحانهای خوش رنگ و پر ویتامین را برای کودک خود تهیه کنید، همچنین به کودک خود هر 2 ساعت یکبار ماده غذایی مفید دهید.
علاوه بر آن برای کودک خود میان وعده مفصلی تهیه کنید تا انرژی لازم در طول روز را حفظ کند، اگر فکر میکنید کودکتان بیاشتهاست با بازی به او غذا دهید تا به مصرف مواد غذایی مشتاق شود.
برخی افراد فکر میکنند که با مصرف الکل میزان شادی در آنها افزایش مییابد و باعث امید به زندگی میشود، غافل از اینکه ترکیبات این مواد باعث ایجاد بیماریهای مختلف میشود، سرطان یکی از همین بیماریهاست، همچنین افزایش مصرف این ماده یا نوشابههای الکی نیز روند ابتلا به سرطان را سرعت میبخشد.
پزشکان معتقدند سوزش چشم علل متفاوتی دارد، یکی از این علتها پوسته پوسته شدن و شوره زدن پوست زمینه پلک است که باعث قرمزی و ورم چشم میشود، زمانی که چشمان فردی خشک میشود، اشک که باعث خنک و مرطوب شدن چشم است، به میزان کافی تولید نمیشود؛ در نتیجه این خشکی، سوزش به همراه دارد که باعث درد، قرمزی چشمها، احساس سنگینی پلکها و تاری دید خواهد شد.
به گفته محققان، بستنیهای سنتی که حاوی شیر طبیعی است برای حفظ شادابی در روزهای گرم و ایجاد شادی موثر است اما اگر این بستنی از مواد آلوده تهیه شده باشد میتواند باعث مسمومیت فرد شود، بنابراین باید دقت کنید لبنیات و بستنی را از مکانهایی که استرلیزه هستند تهیه کنید، همچنین خودروهای حمل بستنی باید استانداردهای لازم را داشته باشد چرا که اگر یخچال نگه داری آن مناسب نباشد امکان فاسد شدن شیر وجود دارد.
برخی معتقدند مصرف زردآلو به عنوان میوهای با طبع سرد، در کنار مصرف هسته آن مفید است، غافل از اینکه مصرف بیش از حد هسته زردآلو برای سلامتی مضر است، هسته زردآلو از مقدار کمی سیانور به شکل سیانید هیدروژن تشکیل شده است است مصرف کم آن برای سلامتی مشکلی ندارد اما محققان دریافتند که مصرف بیش از حد این هسته که حاوی سطح بالایی از سیانید است، میتواند کُشنده باشد.
انتهای پیام/