به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رسول جعفریان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه باغ رضوان در شش مرحله تعبیه شده که تاکنون دو مرحله آن به بهره برداری رسیده است ، اظهار کرد: رویکرد سازمان آرامستانها ایجاد قبرهای ۲ تا ۳ طبقه است و به همین دلیل تا ۷۵ سال دیگر پاسخگوی دفن اموات هستیم.
مدیر عامل سازمان آرامستان شهرداری اصفهان اعلام کرد: در صورت تکمیل ظرفیت باغ رضوان، آرامستانهای منطقهای پیش بینی شده است و یک زمین هم از منابع طبیعی استان بعد از پالایشگاه اصفهان در اختیار شهرداری قرار گرفته است.
وی گفت: زمینی که در غرب اصفهان برای احداث آرامستان در این منطقه اختصاص یافته است، مناسب نیست چراکه مردم هم از بعد مسافت و هم از بعد آلودگی هوا که از پالایشگاه به زمین بر می گردد، رغبتی برای رفتن به این آرامستان ندارند.
جعفریان بیان داشت: جلسات متعدد با شهرداری مناطق و مدیران دستگاه های مرتبط گذاشته شده است که زمین های مناسبتتر در نزدیک و خارج از بافت مسکونی را در اختیار بگیریم و آرامستان های منطقه ای را شکل بدهیم.
وی از وجود ۴۳ قبرستان محلی در اصفهان قدیم خبر داد و گفت: در حال حاضر به غیر از آرامستان باغ رضوان، ۱۸ آرامستان فعال است.
مدیرعامل سازمان آرامستان شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه برخی از آرامستانها در بافت مسکونی واقع شده و دارای شاکیان خصوصی است، بیان داشت: لازم است که هیئت امنای آرامستان ها فکری به حال آن بکنند.
جعفریان با بیان اینکه نرخ بهای خدمات سازمان آرامستان امسال فقط دو درصد افزایش یافته است و چون سه ماه اول امسال با افزایش قیمت بالایی در تمامی کالا مواجهیم بنابراین در واقع یارانه به مردم می دهیم، ادامه داد: شهرداری خواسته که تمامی مناطق به سمت درآمدهای پایدار بروند و هزینه های خود را از افزایش نرخ بهای خدمات دریافت نکنند.
وی با اشاره به اینکه برای افراد تحت پوشش بهزیستی، کمیته امداد و افرادی که درخواست بدهند که از عهده مالی خرید قبر بر نمی آیند، قبر رایگان اختصاص میدهیم، گفت: در گذشته قطعه بی بضاعت ها داشتیم که چون در شان مردم ما نبود بنابراین مثل مردم دیگر در تمام قطعات به خاک می سپاریم و در حال حاضر آماری از تحویل قبور رایگان به مردم نداریم.
مدیر عامل سازمان آرامستان اصفهان یکی از مشکلات پیش رو را توقف خودروهای حمل متوفی در مقابل پزشکی قانونی و مراکز درمانی دانست و افزاد: تلاش کردیم با گفتگو و مذاکره با پزشکی قانونی، معاونت درمان و فرمانداری و دادستانی و غیره این مشکل را رفع کنیم.
جعفریان بیان داشت: طرح جامع مطالعاتی آرامستان تاکنون تهیه نشده است و بدنبال این هستیم که طبق سند چشم انداز ۱۴۰۰ این طرح را تهیه کرد و مطابق با آن برنامه ریزی کنیم.
به گفته وی ؛ با وجودی که طرح جامع مطالعات آرامستان یکی از نیازهای ضروری است اما تاکنون برای این طرح اقدامی صورت نگرفته است.
مدیر عامل سازمان آرامستان اصفهان اضافه کرد: به منظور آبیاری ۱۸۰ هکتار فضای سبز آرامستان تفاهم نامه ای بسته شده است که بخشی از پساب سپاهان شهر تامین شود و تقریبا ۹۵ درصد عملیات لوله گذاری آن صورت گرفته است و چندین چاه از خاتون آباد و اشکاوند اجاره کردیم که نزدیک به ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان هزینه آب بها در ماه می شود.
انتهای پیام/م