رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: در حال حاضر ۳۴۰ دفتر خدمات الکترونیک قضایی در کشور وجود دارد که تا پایان سال به ۱۴۰۰ دفتر افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت الاسلام و المسلمین شهریاری رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در مراسم رونمایی از سامانه خدمات الکترونیک قضایی که امروز (دوشنبه) برگزار شد، اظهار کرد: اگر ما ادعا می‌کنیم که خادمان مردم هستیم، باید از توقعات مردم خبر داشته باشیم و متناسب با این توقعات، خدمات سازمان خود را به روز کنیم.

وی افزود: فناوری‌های نوین باعث شده همه در کنار هم حاضر باشند و مردم توقع دارند که از فناوری‌ها به نفع آن‌ها استفاده کنیم. یکی از اهدافی که فناوری اطلاعات دنبال می‌کند، افزایش رضایت مندی مردم است و این حس بدی است مردم فکر کنند که مسئولان به فکر آن‌ها نیستند.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری افزود: اگر ما می‌خواهیم در قوه قضاییه تحول ایجاد کنیم باید مقدماتی را فراهم کنیم و زمانی تحول رخ می‌دهد که مردم خدمات را در دست خود حس کنند و در نهایت رضایت داشته باشند.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: یکی از راه‌های ایجاد تحول، تغییر شیوه‌ها و فرآیند‌ها است.

وی افزود: فناوری اطلاعات یگانه ابزار تحول عصر جدید است و قابلیت این را دارد که فرآیند‌ها را متحول کند.

رئیس مرکز آمار و اطلاعات قوه قضاییه گفت: چرا باید فردی در شهر شیراز برای ثبت دادخواست به تهران بیاید و سفر‌های برون شهر و درون شهری انجام دهد. ما خدمات الکترونیک قضایی را در دو ناحیه فراهم کردیم. یک مورد دفاتر خدمات قضایی است که امروز بالغ بر ۳۴۰ دفتر خدمات الکترونیک قضایی در سراسر مشغول به کار هستند.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری تصریح کرد: همچنین ثبت درخواست قضایی در سامانه ثنا نیز انجام می‌شود و در سامانه ثنا ما می‌توانیم کاربر اصلی را شناسایی و ابلاغ قضایی را به دستش برسانیم و امروز بیش از ۶ و نیم میلیون نفر در سامانه ثنا ثبت نام کرده‌اند.

وی افزود: تحول عبارت از این است که مقاصد عدالت را در دسترس مردم قرار دهیم و امروز این مقاصد در دیوان عدالت اداری فراهم شده است، اما گلایه‌های وجود دارد و امروز برای ثبت دادخواست در دیوان عالی کشور حتما باید ثبت درخواست در تهران انجام شود و مردم از شهر‌های مختلف حتما باید به تهران و ساختمان دیوان عالی کشور مراجعه کنند.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه بیان کرد: رسیدگی به پروند‌ها در دیوان عدالت اداری طی چند سال اخیر سرعت گرفته و پرونده‌های مانده بسیار کم شده است و نرخ رسیدگی به پرونده امروز در دیوان عدالت اداری، ۱۰۲ درصد است.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری گفت: یکی از مشکلات دستگاه قضایی افرایش روز به روز تعداد پرونده‌ها است و امسال ۱۶ میلیون و ۳۰۰ هزار پرونده تکراری در قوه قضاییه وجود دارد، در حالی که سال گذشته تعداد پرونده‌های تکراری ۵ میلیون و ۸۳۰ هزار پرونده یکتا در دستگاه قضایی بود و همچنین سال گذشته ۵ میلیون و ۵۸۰ هزار پرونده یکتا وجود داشت.

وی افزود: در سال گذشته بالغ بر ۳ میلیارد تومان از پول مجوز دفاتر خدمات قضایی برای تجهیز دادگستری‌های استان‌های مختلف پرداخت شده است.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: در حال حاضر ۳۴۰ دفتر خدمات الکترونیک قضایی در کشور وجود دارد که این تعداد تا پایان سال به ۱۴۰۰ دفتر افزایش پیدا می‌کند.

انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۸ ۰۴ تير ۱۳۹۷
سلام,به پرونده های مردم و شاکیان در اداره بیمه رسیدگی کنید.تشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۱ ۰۴ تير ۱۳۹۷
درود بر قوه قضاییه
آخرین اخبار