سرپرست استانداری کرمان گفت: فروش معادن در استان کرمان در سال گذشته حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان بوده است که یک درصد از این درآمد باید در اختیار شورای معادن قرار گیرد که به دلیل تناقض‌های موجود در قوانین امکان استفاده از آن وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمدجوادفدائی سرپرست استانداری کرمان در آئین افتتاح ششمین نمایشگاه بین المللی معدن، صنایع معدنی، فراوری مواد معدنی، و تجهیزات وابسته و چهارمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات معدنی و راهسازی در استان کرمان افزود: تناقض‌های قوانین در حوزه معادن باید رفع شود.

وی با تاکید بر اینکه استان کرمان به درستی به عنوان بهشت معادن ایران نامگذاری شده است، گفت: در این استان، اکنون در بهشتی هستیم که به دلیل تناقض‌های موجود در قوانین نمی‌توانیم از نعمت‌های آن به خوبی استفاده کنیم.

وی اظهار امیدواری کرد: با برگزاری ششمین نمایشگاه بین المللی معدن، صنایع معدنی، فراوری مواد معدنی، و تجهیزات وابسته و چهارمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات معدنی و راهسازی در استان کرمان، زمینه استفاده از تکنولوژی‌های جدید، حل مسائل معادن و ایجاد ارتباطات خارجی بهتر، فراهم شود.

فدائی بر ارزیابی نقاط قوت و ضعف نمایشگاه‌های قبلی نیز تاکید کرد و ادامه داد: استان کرمان در بسیاری از شاخص‌های معدنی کشور رتبه اول را به خود اختصاص داده است.

وی اظهارداشت: باید از این بهشت برای توسعه و حل مشکلات استان به ویژه رفع مشکلات اشتغال و رفع بیکاری استفاده کرد.

فدایی با تاکید بر اینکه به دلیل کم آبی و مشکلات ناشی از خشکسالی مجبور به کاهش سطح زیر کشت کشاورزی هستیم، گفت: تنها راه چاره توسعه، فعالیت‌های معدنی و صنعتی است.

وی یادآور شد: در حال حاضر یک میلیارد مترمکعب اضافه برداشت از منابع آب زیر زمینی داریم که باید آن را کاهش دهیم تا بیلان منفی در استان برطرف شود.

وی با تاکید بر اینکه امکان خوب معدنی در استان داریم، اظهارداشت: یکسری ظرفیت‌های قانونی برای توسعه فعالیت‌های معدنی پیش بینی شده که در برخی بخش‌ها دچار اشکالاتی هستند که باید برای رفع آن‌ها اقدام شود

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: یک زمانی رویا بود که بتوانیم جزء صادرکنندگان برتر صنایع معدنی در دنیا باشیم، اما در سال گذشته ۹ میلیون تن صادرات فولاد کشور بوده است که ظرفیت کشور بیش از این میزان است.

مهدی کرباسیان افزود: ظرفیت ۲۱ میلیون تنی تولید شمش فولاد در کشور به بالای ۳۲ میلیون تن رسیده است.

وی با اشاره به ایجاد صنایع پائین دست مس در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان، بیان کرد: توسعه و اشتغال از مباحث اساسی کشور است واشتغال در صنایع پائین دست، بسیار بالا است.

کرباسیان تصریح کرد: روز‌های سختی است و مشکلات اقتصادی به دلیل بحران‌ها و فشار‌های بین المللی برای مردم و دولت وجود دارد، اما زیبایی‌هایی که برای کشور اتفاق افتاده است را نباید فراموش کرد.

وی اظهار کرد: امیدواریم که برگزاری ششمین نمایشگاه بین المللی معدن، صنایع معدنی، فراوری مواد معدنی، و تجهیزات وابسته و چهارمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات معدنی و راهسازی در استان کرمان موجب توانمندی واحدها، تولید کنندگان و امکانات استان و کشور عرضه شده و سرمایه گذاران را به سرمایه گذاری در این حوزه ترغیب کند.

کرباسیان گفت:توجه و حمایت از معادن کوچک در کشور و استان کرمان مورد تاکید قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی جنوبشرق نیز گفت: این شرکت از سال ۱۳۸۵ فعالیت‌های خود را در محل فعلی آغاز کرده است و این فعالیت‌ها در دولت دوازدهم ارتقاء بسیار خوبی داشته است.

فدائی با بیان اینکه اولین دوره نمایشگاه معدن در سال ۹۵ برگزار شده است، گفت: اولین نمایشگاه با حضور ۸۰ شرکت برگزار شد و دومین نمایشگاه نیز در سال ۹۶ با حضور ۱۰۳ شرکت و در وسعت ۸ هزار مترمربع برگزار شد.

وی گفت: ششمین نمایشگاه بین المللی معدن، صنایع معدنی، فراوری مواد معدنی، و تجهیزات وابسته و چهارمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات معدنی و راهسازی در استان کرمان امسال با حضور ۱۲۰ شرکت و در فضایی به وسعت ۹ هزار مترمربع برپا شده است.

انتهای پیام/ی

برپایی نمایشگاه بین المللی معدن در کرمان

برچسب ها: معدن ، استانداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.