به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، قدرت اخوان اکبری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اشاره به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در راستای کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از مصرف موادمخدر و حمایت از خانواده های افراد معتاد، اقدامات حوزه درمان دانشگاه و کمیته حمایت های اجتماعی استان اردبیل را تشریح کرد.
وی با اشاره به آمار مراکز و معتادان تحت درمان در مراکز مجاز درمان اعتیاد استان طی سال ۹۶ افزود: در این مدت ۱۱ هزار و ۲۳ نفر در ۹۳ مرکز درمان سرپایی سومصرف مواد مخدر با داروهای آگونیست در مرکز (MMT) استان تحت درمان قرار گرفته اند.
رئیس کمیته درمان و حمایت های اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان با بیان اینکه در این خصوص شهرستان اردبیل با ۶۸ مرکز و درمان ۹ هزار نفر پیشتاز بوده است، گفت: ۱۰۲ معتاد نیز در تنها مرکز کاهش آسیب (DIC) فعال در اردبیل درمان شده اند.
وی افراد تحت درمان در ۹ مرکز بهبودی اقامتی میان مدت به صورت خود معرف را دو هزار و ۱۵۷ نفر برشمرد و تاکید کرد: تعداد افراد ارجاع شده با دستور قضایی به اینگونه مراکز استان نیز هزار و ۷۳۰ نفر بوده است.
اخوان اکبری با اشاره به سایر آمارهای حوزه درمان اعتیاد، تعداد زنان پذیرش شده در مراکز درمان سرپایی سومصرف مواد مخدر با داروهای آگونیست استان را ۲۲۱ نفر برشمرد و افزود: در این مدت تعداد کل زنان مراجعه کننده به مراکز درمانی ۲۴۵ نفر و تعداد زنان ارجاع شده به مراکز بهبودی اقامتی میان مدت استان همجوار ۲۴ نفر بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اظهار کرد: علاوه بر کاهش ورود مواد مخدر، درمان این تعداد معتاد در استان اردبیل موجب کاهش افراد مشارکت کننده در قاچاق و پیشگیری از مصرف مواد در خانه با ریسک آموزش سایر اعضای خانواده و از بین رفتن قبح مصرف شده و گامی بزرگ در سالم سازی جامعه از اعتیاد برداشته است.
انتهای پیام/ع