به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، کیقباد با بیان اینکه کاهش هدر رفت آب از شبکه آبرسانی شهرهای استان در اولویت برنامهها قرار دارد اظهار داشت: هدر رفت آب از شبکه در شهر دالکی به بیش از ۳۰ درصد میرسد که نشان دهنده این است که بخشی از آب آشامیدنی این شهر در هنگام توزیع از طریق لولههای زیرزمینی فرسوده به هدر میرود.
وی میزان هدر رفت آب از شبکههای آبرسانی دالکی و وحدتیه در دشتستان را بالاتر از نرم دانست و تصریح کرد: شبکه آبرسانی این مناطق با لولههای استاندارد قدیمی اجرا شده و این در حالی است که قدمت بالای این لولهها سبب فرسودگی شبکه آبرسانی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به تصویب اعتبارات لازم برای اصلاح شبکه دالکی و وحدتیه تصریح کرد: برای اصلاح بخش اعظم شبکه آبرسانی شهر دالکی و وحدتیه به طول ۳۰ کیلومتر و حدود ۸ کیلومتر خط انتقال به مبلغ ۹۸ میلیارد ریال مصوب شد.
وی با بیان اینکه با هماهنگی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برای اصلاح خط انتقال دالکی ۴۵ میلیارد ریال به طول ۸ کیلومتر مصوب شد، افزود: برای اصلاح شبکه آبرسانی دالکی و وحدتیه نیز در راستای کاهش پرت آب، ۵۳ میلیارد ریال مورد تصویب قرار گرفت.
یاکیده با اشاره به پیگیری ساخت تاسیسات نمک زدایی آب در وحدتیه و آبپخش گفت:طرح مطالعاتی نمک زدایی آب در وحدتیه و آبپخش به ظرفیت هر کدام بر اساس جمعیت، حدود شش هزار متر مکعب تصویب شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تسریع در حفر ۹ حلقه چاه را از دیگر مصوبات بهبود وضعیت آب شهرهای دشتستان دانست و افزود:برای حفر ۹ حلقه چاه آب راهکارهای لازم برای تسریع آن ارائه شد که برای این پروژه ۳۲ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است.
انتهای پیام/م